Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Shoppingtips Modetrender London Fashion Week Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Cheap monday är tillbaka – så ser jeansen ut idag

13 sep, 2024
Cheap monday återlanseras – så ser jeansen ut idag
I våras kom nyheten att Cheap Monday återuppstår. Nu är de ikoniska jeansen, som gjorde succé på 00-talet, tillbaka. Så här ser de ut idag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV: Så firar Flora Wiström tjejnyårBrand logo
POV: Så firar Flora Wiström tjejnyår

I våras kom den nostalgiska modenyheten att Cheap monday återuppstår. 2004 lanserades märket – känt för sina tajta stuprörsjeans med döskallelogga och 400-kronorsprislapp – och blev snabbt ett lika självklart inslag i garderoben som ett par Converse på skohyllan hos den unga generationen. 2018 avvecklades märket men 20 år efter starten är det alltså nu tillbaka.

Cheap monday fanns tidigare att hitta hos Weekday, och det är just den sistnämnda klädkedjan som nu relanserar det ikoniska jeansmärket.

Annons

Så ser cheap monday-jeans ut idag

Så, hur ser Cheap monday-jeans ut idag? Ja, när vi kikar på 2024 års upplaga av märket kan vi konstatera att stilen skiljer sig något från hur det tidigare såg ut.

Den nya denimkollektionen består av allt från tight till lös passform, genomgående låg midja och en rad olika tvättar. Inspirationen kommer från ”postpunk och pop, undergroundmusik och konst, nepo babies och sanna idoler”, skriver Cheap monday själva om kollektionen.

Annons

Märket bjuder även på ett fåtal T-shirts, linnen och accessoarer. Hela kollektionen finns tillgänglig i utvalda Weekday-butiker samt online på Weekday.com.

ANNONS Här kan du spana in hela kollektionen

Foto: Weekday

Annons