Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Shoppingtips Modetrender New York Fashion Week Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Nu kan du designa ditt eget diamantsmycke med Sophie Bille Brahe

30 aug, 2024
Nu kan du designa ditt eget diamantsmycke med Sophie Bille Brahe
Glada nyheter till dig som drömmer om att designa ett eget diamantsmycke. Danska Sophie Bille Brahe bjuder in till en ny skräddarsydd smyckesvärld. Här är allt du vill veta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elle kungligt #7 - Historien bakom Kates ringarBrand logo
Elle kungligt #7 - Historien bakom Kates ringar

Har du alltid drömt om att designa ditt eget diamantsmycke? Och står ett smycke signerat det danska smyckesmärket Sophie Bille Brahe med på dröm-önskelistan? Glada nyheter! Nu kan det bli verklighet. Det exklusiva smyckesmärket bjuder nu in oss ett steg längre in i deras värld och erbjuder möjligheten att designa sitt eget smycke tillsammans med grundaren Sophie Bille Brahe och märkets smyckesexperter.

Sophie Bille brahe ring och diamanter.
Diamanter och ringar signerade smyckesmärket. Foto: Sophie Bille Brahe
Annons

Designa en förlovningsring eller anpassa ett befintligt favoritsmycke

I början av sommaren kunde vi ta del av nyheten att det populära smyckesmärket från vårt danska grannland äntligen landat i en fysisk butik i Sverige, närmare bestämt på anrika ANNONS Nordiska Kompaniet i Stockholm. Och nu breddas alltså möjligheten till att uppleva märkets drömlika smycken och sofistikerade värld.

ANNONS Här kan du se mer av utbudet på Nordiska Kompaniet i Stockholm.

Sophie Bille Brahe showroom i Köpenhamn.
En inblick i märkets drömlika showroom i centrala Köpenhamn. Foto: Sophie Bille Brahe
Annons

Initiativet till att expandera deras skräddarsydda tjänster kommer som ett svar på smyckesmärkets växande efterfrågan för specialdesignade smycken. Genom en ny skräddarsydd hemsida finns nu möjligheten att boka tid till att designa ditt alldeles egna smycke. Varesig det är en förlovningsring till din älskade, en specifik bröllopsring du vill förverkliga eller ett befintligt smycke du vill anpassa.

Grundaren Sophie Bille Brahe
Grundaren Sophie Bille Brahe. Foto: Sophie Bille Brahe

Genom att kombinera kundens vision och Sophie Bille Brahes konstnärskap är målet med Initiativet att skapa tidlösa, sofistikerade smycken som ger ett extra värde till kunden och kan gå i arv i generationer framöver. Blir du sugen på att veta mer om hur du bokar en tid? Du hittar den nya skräddarsydda hemsidan och all information här.

Annons
Sophie Bille Brahe showroom
En hörna i det danska showroomet. Foto: Sophie Bille Brahe
Annons