Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Desiré Inglander bar svensk design på Paris Fashion Week

01 okt, 2024
Desiré Inglander bar Adoore på Paris Fashion Week
Desiré Inglander är en av gästerna som har suttit front row under Paris Fashion Week. Till en av visningarna kom hon iklädd svensk design, nämligen en klänning från Adoores höstkollektion som finns i butik just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #15 – Desiré InglanderBrand logo
Min rutin #15 – Desiré Inglander

Det är bara några få visningar i Paris kvar innan fashion month är slut för den här gången. I cirka en månads tid har de internationella modeveckorna avlöst varandra. Världens största designers har presenterat vad de har att bjuda på till våren 2025 och inspirationen har bubblat, både på catwalken och på streetstyle-scenen, i de olika städerna.

Givetvis har vi också haft span på kändistäta front rows, för i vanlig ordning har visningarna också lockat kändisar som tar tillfället i akt att klä upp sig och spana in vårens hetaste trender.

Annons
TT

Bland gästerna har vi sett två svenska stjärnor stråla lite extra, nämligen Armand Duplantis och Desiré Inglander. I Milano gick powerparet på Bottega Venetas visning och i den franska huvudstaden har de gästat både Dior och Hermès SS25-visningar.

Desiré bar svensk design i Paris

Under lördagen i Paris intog Desiré och Armand Hermès visning av kommande vår- och sommarkollektion. Desiré matchade en svart jacka från det franska modehuset med en i sammanhanget plånboksvänlig klänning från svenska Adoore.

Annons

Klänningen, som tillhör märkets höstnyheter, är en stickad långklänning i halterneck-modell och med hög krage.

Stickad poloklänning

Adoore

Stickad poloklänning i halterneck-modell.

Stickad poloklänning
Annons:Köp här! Adoore
Annons

Adoore har sedan det grundades 2017 av Petra Tungården gjort sig känt för sina populära klänningar, såväl deras blommiga sommarklänningar – som har kommit att bli i princip synonyma med svenska bröllop – och stickade klänningar till hösten och vintern. Och nu ser vi dem alltså även i Paris.

Foto: TT, Instagram

Annons