Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Shoppingtips Modetrender New York Fashion Week Streetstyle Se Min Look Höstens trender

ELLEs stylingredaktör: Här är höstens enklaste och billigaste stilknep

29 aug, 2024
ELLEs stylingredaktörs höstfavoriter 2024.
ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth guidar till höstens enklaste stilnkep som lyfter varje look. Och ger en glimt av vad hon drömmer om både för hemmet och garderob.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024Brand logo
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024

Tröjor, kappor och andra typer av ytterplagg visas med allt från stora till dekorativa kragar när den nya säsongen stundar. Vi kan vänta oss en höst där stickade polotröjor syns med en extra (!) lång krage, kappor där kragen antingen är knäppt eller uppvikt istället för diskret. Ja, till och med ytterplagg med dubbla kragar dyker upp som återkommande trenddetalj på några av säsongens höstplagg. Det bästa av allt? Stilknepet för att naila trenden är hur enkel som helst och kostar ingenting. Det enda som krävs är att vika upp kragen på kappan som hänger där hemma i garderoben och vips så har du höstens trendlook.

Annons
Höstkappa från Alaia med dubbel krage.
Alaia Foto: Launchmetrics/spotlight

Vik upp kragen på din favoritkappa och du har säsongens trendlook fixad.

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth

ELLEs stylingredaktör: Här är 12 favoriter för hösten

– Jag ser fram emot en höst i plagg med rejäla (gärna uppvikta och dubbla) kragar som väntas bli en stor del av säsongens modebild. Jag drömmer även om mjuk kashmir, en neutral men pigg färgpalett och ­inredningsdetaljer med det lilla extra. Nedan listar jag tolv plagg och detaljer som jag drömmer om just nu.

Läderkavaj och halskrage proenza schouler
Proenza Schouler Foto: Launchmetrics/spotlight
Annons

Vattenavvisande kappa

Skall Studio

– Denna stilrena kappa signerad danska Skall studio är inte bara chic, den är öven funktionell. Den är tillverkad av vattenavvisande ekologisk bomull och designad i en oversized, bekväm passform. Dessutom är kragen en dekorativ detalj som enkelt kan vikas upp för höstens trendlook.

Oljerock Skall studio beige
Vattenavvisande kappa
Se mer och köp här.Skall Studio

Stövlar

HM

– Ett par knähöga stövlar fulländar vilken höstlook som helst, oavsett om det är en look du bär till jobb eller fest. Jag gillar dessa med bred klack och en rundad tå. Pst! De finns även i mörkbrunt.

Svarta skinnstövlar från hm med bred klack
Stövlar
ANNONSSe mer och köp här.HM
Annons

Borstad kashmirkofta

Soft Goat

– Stora stickade tröjor i mjuk kashmir är en stor del av min höststil – och det kommer det alltid att vara. Just nu har jag ögonen på denna kofta i 100% borstad kashmir.

Kofta i borstad kashmir från soft goat
Borstad kashmirkofta
Se mer och köp här.Soft Goat

Läderjacka

Wakakuu icons

– En läderjacka i croppad modell och generös krage är ett perfekt plagg om du vill anamma stilknepet med uppvikt krage. Som denna med en skarp och stilren krage!

Svart läderjacka med krage från Wakakuu icons
Läderjacka
ANNONSSe mer och köp här.Wakakuu icons
Annons

Finstickad polotröja

Wera

– Jobba med lager på lager för att pricka in en höstlook där mycket fokus hamnar på halsen. En finstickad polotröja som denna är en perfekt bas att bära under kappan med uppvikt krage.

Polotroja från wera i vitt
Finstickad polotröja
Se mer och köp här.Wera

Borstad lång kashmirkofta

Lisa Yang

– Jag kan inte få nog av borstad kashmir och denna golvlånga kofta i 100% kashmir står högt upp på önskelistan till hösten. Lika fin att bära hemma med ett par leggings som på jobbet eller festen – men då som klänning.

Stickad kashmirkofta Lisa Yang
Borstad lång kashmirkofta
Se mer och köp här.Lisa Yang
Annons

Väggdekor

Cappelen Dimyr

– I höst drömmer jag om att addera sista detaljerna till vardagsrummet i mitt nya hem. Än så länge ekar det tomt på väggarna, men jag har ögonen på en väggdekor som denna från Cappelen Dimyr. Med olika garner och tekniker skapas en väggdekor som ger en levande och sofistikerad känsla till rummet. Precis det jag vill åt! Klicka på bilden för att se fler varianter.

Väggdekor Cappelen Dimyr
Väggdekor
Se mer och köp här.Cappelen Dimyr

Minimalistisk väska

The Row

– Jag tänker att smörgula inslag blir ett fint komplement till den neutrala paletten av beige, grå och brunt i höst. Därför håller jag ett extra span på just smörgula accessoarer i mina sökningar på andrahandsmarknaden. Som till exempel denna väska från The Row.

Gul liten väska från The row
Minimalistisk väska
Se mer och köp här.The Row/Vestiaire collective
Annons

Handgjord ljusstake

Roan Iris

– Även denna 5-armade handgjorda ljusstake är en detalj jag funderar på att investera i till mitt hem. Det är detaljerna som gör det – och denna ger dessutom maxat med mys.

Vägg ljuslampett svart
Handgjord ljusstake
Se mer och köp här.Roan Iris

Stickat set

By Malene Birger

– Mjukt, mysigt och stickat. Ledorden för en bekväm höststil som samtidigt känns uppklädd och chic. Detta set från By Malene Birger prickar in precis rätt känsla, enligt mig.

By Malene birger stickad topp
Stickad topp
Se mer och köp här.By Malene Birger
Stickad kjol By Malene Birger
Stickad maxikjol
ANNONSSe mer och köp här.By Malene Birger
Annons

Parfym Ambre Nuit

Dior

– Min favoritparfym sedan 2018 följer med mig in i hösten. Med en djup men varm och mjuk doft får den mig att känna ett lugn alla dagar i veckan. Tips till dig som söker efter en ny signaturdoft.

Ambrenuit parfym
Parfym Ambre Nuit
Se mer och köp här.Dior
Annons