Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

5 favoriter i min shoppingkorg – alla under 500 kr

10 okt, 2024
5 favoriter i min shoppingkorg – alla under 500 kr
ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har siktet inställt på allt från ett stickat set till detaljer som ger stämning i hemmet. Se 5 favoriter i hennes shoppingkorg – alla under 500 kr.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #30 – Frida LundBrand logo
Min rutin #30 – Frida Lund

1. Till höstgarderoben

Stickat hör hösten till och det är inte sällan som jag landar i att bära en oversized stickad tröja med jeans och ett par skor som ankelboots eller ballerinaskor. Det är något med stickade set och hösten, och efter en snabb blick på detta set blev jag sugen att bära stickat från topp till tå i år. Vad sägs som detta med ett par höga lackstövlar? Eller ett par mysiga tofflor där hemma?

Stickat set med tröja och kjol

HM

Stickat set med oversized tröja med fin rundad hals och lätt klockad kjol.

2. för ultimat höstmys

– Alla sorters belysning får mitt hjärta att slå ett extra slag. Ja, jag är smått besatt av allt från att skrolla andrahansmarknaden efter vintagelampor till att hitta nya doftljus som skapar stämning. Och förutom doftljus så är ju höga ljus ett perfekt sätt att skapa stämning. Just nu är jag på jakt efter ljus att fylla på mitt skåp med och dessa avsmalnade ljus i en dov grön nyans har fångat mitt intresse.

Avsmalnande ljus 2-pack

Arket

Höga avsmalnande ljus i dov grön nyans från Arket. Dessa ljus finns i flera olika färger som vinrött och off-white.

Avsmalnande ljus i 2-pack
Annons:Klicka HÄR för att komma till ljusenArket
Annons

3. för pricken över i:et

– En accessoar som är lätt att glömma bort är skärpet som denna höst syns i alla möjliga uttryck. Från klassiska svarta läderskärp till bruna i mocka och såklart en hel del i färg. Dessutom dominerar djurmönstrat som aldrig förr och frågar du mig är det ett perfekt sätt att bryta av en enkel eller monokrom look. Jag funderar på ett leopardmönstrat eller detta nedan!

Smalt skärp

Cos

Smalt skärp med orminspirerat mönster och ett större spänne från Cos. Detta skärp finns även i svart läder.

4. Till hemmet

– Det svenska porslinsmärket Rörstrand lanserade tidigare i år en helt ny färgsättning av den populära serien Ostindia Floris. Nu finns serien i en vacker grön nyans som både känns tidlös och lugnande – och jag har ögonen på både kaffekoppar och skålar.

Annons

Kaffekopp

Rörstrand

Kaffekopp i set av två från Rörstrands senaste färgsättning av serien Ostindia Floris. Utöver koppar finns tallrikar och skålar i olika storlekar.

Kaffekopp
Annons:Klicka HÄR för att komma till koppen Rörstrand

5. Till kropp (och badrum)

– Kallare tider = torrare kropp! Ja, nu när vi nått den tiden på året när temperaturen bara sjunker är det hög tid att lägga lite extra tid och kärlek på kroppen. Jag är sugen på att komplettera min rutin med en tvål från svenska beautymärket Melyon som har en rad återfuktande tvålar med få och snälla ingredienser. Bland annat tvålen Le Miel med vegansk olja och honung som de två enda ingredienserna. Förutom det – en otroligt fin detalj i badrummet.

Annons

Naturlig tvål

Melyon

Naturlig och återfuktande tvål från svenska märket Melyon. Denna tvål är en bästsäljare och har återfuktande egenskaper + doftfri. Utöver denna finns fler tvålar med ljuvliga dofter.

Naturlig tvål
Annons:Klicka HÄR för att komma till tvålenMelyon
Annons
Annons