Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Så förnyar du din höststil utan att köpa nytt

16 okt, 2024
Så förnyar du din höststil utan att köpa nytt
Sugen på en ny stil i höst? Se till detta enkla stilknep innan du köper något nytt! ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth avslöjar det enkla knepet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?Brand logo
Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?

Äntligen är hösten igång på riktigt och i takt med att kylan kryper sig närmare är det hög tid att plocka tillbaka dina varmaste plagg in i garderoben igen. Underlätta din höststil genom att ta sikte på höstgarderobens nyckelplagg som till exempel den klassiska skjortan, stickade tröjan, klädda kappan och kostymbyxan. Och om du är sugen på att förnya din höststil – utan att köpa nytt – ska du blicka till detta enkla stylingknep!

Stylingknepet som förnyar din höststil – utan att du behöver köpa något nytt

Ja, det finns ett specifikt stylingknep som dominerade på höstens catwalk och det är inte bara snyggt, det är även busenkelt. Tänk dubbelt upp när det kommer till höstgarderobens nyckelplagg och du har en look som både är stilsäker och bekväm. Ta den klassiska skjortan till exempel, som får nytt liv genom det enkla stylingknepet.

Annons
Dubbla skjortor bottega veneta
Bottega Veneta Daniele Oberrauch/launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight
Miu Miu
Launchmetrics.com/spotlight
Tods

så lyckas du med dubbla-lager-looken

Modehus som Bottega Veneta, Miu Miu och Tod’s valde alla att satsa på dubbla skjortor när deras kollektioner för hösten 2024 presenterades. Ledorden är oversized, avslappnat och perfekt operfekt. Hur man får till det? Välj till exempel två voluminösa skjortor (gärna i kontrasterande färg) och ”glöm” att knäppa någon knapp eller låt kragen på den innersta skjortan hänga utanför. Och voilà – du är klar! Stylingknepet går givetvis att anamma på fler nyckelplagg i din garderob. Som en finstickad polotröja under en oversized stickad tröja med V-ringning, en klänning över kostymbyxan eller varför inte anamma stylinknepet på accessoarfronten och kör dubbla väskor.

Annons
Launchmetrics.com/spotlight
Bottega Veneta
Carlo Scarpato/launchmetrics.com/spotlight
Victoria Beckham

Pst! Sugen på fler stilknep? Spana in ytterligare ett enkelt knep för hösten nedan.

Bottega Veneta AW24 stylingknep dubbla lager.
Bottega Veneta Daniele Oberrauch/launchmetrics.com/spotlight
Annons
Annons