Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Här intar kändisarna Louis Vuittons magiska visning i Paris

02 okt, 2024
Här intar kändisarna Louis Vuittons magiska visning i Paris – Alicia Vikander, Zendaya
En catwalk gjord av ikoniska LV-trunks, formstarka looks och skor extra allt. Spana in vårmodet 2025 hos Louis Vuitton och kändisarna som gästade Paris Fashion Week för att ta plats på visningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #8 Material och mönster som trendar stort hösten och vintern 2024Brand logo
ELLE Trend #8 Material och mönster som trendar stort hösten och vintern 2024

Paris Fashion Week – och därmed hela fashion month – har nått sitt slut för den här säsongen. Sist ut av de internationella modeveckorna var nämligen modestädernas modestad och som alltid känner vi oss nu fullproppade av inspiration.

Som sista visning på schemat i den franska huvudstaden var det under tisdagskvällen, som traditionen lyder, dags för Louis Vuitton att presentera vårmodet för 2025.

Svenska filmstjärnan på Louis Vuittons visning

Vid sidan av catwalken bjuder visningen alltid på stjärnglans i form av kändisar som tar tillfället i akt att klä upp sig och spana in kommande trender.

Annons
Alicia Vikander på väg till Louis Vuittons SS25-visning i Paris TT

Alicia Vikander, modehusets musa, var givetvis på plats och strålade iklädd en transparent, prickig kjol, markerad midja och en grå tröja med axelfokus. Vid sidan av vår svenska filmstjärna dök ännu en skådespelare och ambassadör upp, Zendaya. Även hon satsade på en kjol, den här var ballongformad och hon matchade med blazer med blickfångande krage.

Zendaya på plats för Louis Vuittons SS25-visning. TT

Andra kändisar på plats var bland annat Cate Blanchett, Blackpink-Lisa, Cynthia Erivo och HoYeon Jung. (Scrolla ner för att se deras looks nedan).

Annons

Så ser våren 2025 ut hos Louis Vuitton

Så, vad fick vi då se när det anrika modehuset presenterade sin SS25-kollektion? Vi bjöds på formstarka looks, skarpa silhuetter, feminina puffärmar och lekfulla mönster. Dessutom en rad blickfångande detaljer och skor extra allt.

Launchmetrics.com/spotlight

Den franska modescenen har en stark kulturell påverkan, där tradition, hantverk och livsstil samverkar. Inom mode handlar "soft power" om att förena kontraster, något som Louis Vuitton tolkar genom att kombinera mjukt med strukturerat, enkelt med kraftfullt och sofistikerat med djärvt.

Annons

Catwalken stod också ut lite extra. Modellerna gick nämligen iklädda Louis Vuittons vårmode på en catwalk gjord av ikoniska LV-trunks.

Spana in fler av höjdpunkterna från visningen här!

Launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight
Annons
Launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight
Annons
Launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight
HoYeon Jung TT
Cynthia Erivo TT
Cate Blanchett TT
Blackpink-Lisa TT
Annons

Foto: TT, Launchmetrics/Spotlight

Annons