Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Louis Vuitton gör en nytolkning av den ikoniska väskan Neverfull

03 okt, 2024
Louis Vuitton gör en nytolkning av den ikoniska väskan Neverfull
Louis Vuitton lanserar en nytolkning av den ikoniska väskan Neverfull. Här är allt du behöver veta om väsknyheten – som nu är fullt vändbar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #8 Material och mönster som trendar stort hösten och vintern 2024Brand logo
ELLE Trend #8 Material och mönster som trendar stort hösten och vintern 2024

Den ikoniska väskan med det lekfulla namnet får ett nytt ansikte. Det var 17 år sedan Louis Vuitton lanserade väskan Neverfull och i ungefär lika lång tid har den varit en ständigt aktuell vardagsklassiker – som rymmer allt och lite till.

Nu har det franska modehuset gjort en nytolkning av väskan. Vi säger hej till Louis Vuittons senaste nyhet Neverfull Inside Out. Väskan är nu helt vändbar för att erbjuda dubbelt så många stilalternativ.

Så ser Louis Vuittons nya Neverfull ut

Så, hur ser den nya Neverfull ut? Det råder inga tvivel om att du kommer känna igen väskan, men den nya kollektionens väskor går alltså att vända så att den klassiska insidan blir utsidan.

Annons

Det som tidigare var dolt blir nu synligt, med innerfickan prydd av husets signaturstämpel som avgörande detalj. Funktionalitet beskrivs spela en nyckelroll och fodret är anpassat för att hålla väl oavsett hur du vänder väskan.

Annons

Väskan kommer i flera storlekar och färgkombinationer, från klassiskt brunt med monogram och svart läder till textilfoder i starka nyanser som saffran, rött och starkt rosa. Vi ser detaljer som avtagbara remmar, medföljande pouch och kanter som går att vika in.

Väskan finns tillgänglig online och i butik i skrivande stund och prisspannet ligger på mellan cirka 22 400-31 000 kronor. Se fler bilder nedan!

Louis Vuitton Neverfull Inside Out

Annons
Annons

Foto: Louis Vuttion, Getty

Annons