Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Maja Nilsson Lindelöfs märke Lis Bonne atelier lanserar läderskor – av äppelskal

25 okt, 2024
Maja Nilsson Lindelöfs märke Lis Bonne atelier lanserar läderskor – av äppelskal
Foto: Maja Nilsson Lindelöf/Instagram
Maja Nilsson Lindelöf och hennes varumärke Lis Bonne atelier tar ett innovativt nästa steg och lanserar skor. Och det är inte vilka skor som helst, det är läderskor gjorda av äppelskal.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?Brand logo
Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?

Lis Bonne atelier, med ingen mindre än entreprenören Maja Nilsson Lindelöf som grundare bakom märket, välkomnar en helt ny produktkategori till sitt sortiment. Varumärket som sedan tidigare erbjuder allt från kaxiga statementkappor och kavajer till denim och basplagg tar nu ett innovativt nästa steg och introducerar skor för första gången. Och det är inte vilka skor som helst. Det är veganska läderskor – gjorda av gamla äppelskal!

Annons

Maja Nilsson Lindelöfs Lis bonne atelier lanserar veganska skor

Den nya produktlanseringen markerar ett innovativt steg för varumärket som nu introducerar skor i det revolutionerande materialet UPPEAL™. Materialet är ett veganskt och djurvänligt alternativ till animaliskt läder och har sedan en tid tillbaka varit ett återkommande materialval hos den innovativa modeskaparen Stella McCartney.

Foto: Lisbonne atelier
Foto: Lisbonne atelier

Varumärkets debutskor är ett par svarta stövlar med brett skaft, gåvänlig klack och längre spetsig men kantig tå. De högskaftade stövlarna är producerade i Portugal och tillverkade i det innovativa veganska lädret (av äppelskal) och präglade med ett stilsäkert krokodilmönster. Stövletterna har ett brett skaft och en lång fot för att ge en bekväm komfort.

Lis Bonnes allra första skor finns tillgängliga online från och med den 25 oktober och om fler skor är på g, det återstår att se! Spana in skorna och läs mer om materialet här.

Annons