Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Skims kommer till Sverige – här är allt du vill veta

24 okt, 2024
Skims kommer till Sverige – öppnar på NK i Stockholm och Göteborg
Nu kan du shoppa Skims i Sverige. Kim Kardashians underklädesmärke intar NK i Stockholm och Göteborg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Visit #2 – Engla LöfBrand logo
ELLE Visit #2 – Engla Löf

Skims har på kort tid blivit ett av världens mest omtalade och hajpade underklädesmärken. Det var år 2019 som Kim Kardashian lanserade varumärket tillsammans med Jens och Emma Grede – och liksom det mesta som Kim Kardashian tar i, hamnade märket direkt i strålkastarljuset.

Vid flera tillfällen har entreprenören och tv-profilen tidigare berättat att hon är en flitig användare av shapewear, men att hon ständigt behövt vara framme med sax, nål och tråd, för att designa om plaggen efter sina behov. Hon har även sagt att hon brukade färga plaggen med tepåsar i diskhon, för att få dem att matcha sin egen hudton bättre.

Annons
Skims kommer till NK i Stockholm och Göteborg

Idag är Skims, som säljer shapewear, underkläder och loungewear, hyllat för sitt unika sortiment med innovativt material, mångsidig design och breda storleksspann – framtaget för olika hudfärger och åldrar.

Skims kommer till NK

Och nu kommer det till Sverige! Skims intar NK i Stockholm och Göteborg. Den 24 oktober lanserar märket därmed sin första fysiska shoppingupplevelse i Skandinavien. Produkterna kommer också finnas tillgängliga online på nk.se – ANNONS upptäck hela sortimentet HÄR.

Annons
Skims kommer till Sverige

– När vi startade SKIMS var det viktigt för mig att skapa produkter som ger människor kraften att känna sig som sitt bästa jag, och erbjuda ett brett utbud av storlekar och nyanser som ger både komfort och självförtroende. Att kunna ta Skims till Sverige är ett speciellt ögonblick för oss, och jag ser fram emot att våra svenska kunder ska få uppleva vad Skims handlar om, säger Kim Kardashian, medgrundare och Chief Creative Officer, för Skims.

– Den svenska marknaden är en naturlig expansion för oss. Svenska konsumenter är medvetna och ställer höga krav på kvalitet vilket stämmer väl överens med våra värderingar. NK har sedan länge varit en stark plattform för internationella varumärken som vill nå den svenska publiken, och vi ser fram emot att erbjuda vårt sortiment här och ser även stora möjligheter att växa vidare i hela Norden, säger Jens Grede, medgrundare och vd för Skims.

Annons
Skims kommer till NK i Stockholm och Göteborg

Varumärket erbjuder storlekar från XXS till 5XL i upp till 15 olika nyanser. När Skims nu kommer till NK bjuds vi på såväl underkläder och shapewear som klänningar och loungewear från populära kollektioner som Fits Everybody, Seamless Sculpt, Cotton Rib och Cotton Jersey.

Foto: NK/Skims

Annons