Populärt: Shoppingtips Modetrender London Fashion Week Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Nu släpper Tiffany & Co nya smycken – med sötvattenspärlor i fokus

18 sep, 2024
Nu släpper Tiffany & Co nya smycken – med sötvattenspärlan i fokus
Det ikoniska juvelhuset Tiffany & Co släpper nya smycken där sötvattenspärlor och diamanter står i fokus. Se alla nyheter här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 sätt att stylea H&Ms höstkollektion med Nadia KandilBrand logo
4 sätt att stylea H&Ms höstkollektion med Nadia Kandil

Det kända juvelhuset Tiffany & Co, som många känner till tack vare filmen "Breakfast at Tiffany's" med Audrey Hepburn i huvudrollen, breddar nu sitt sortiment med helt nya smycken. Med flera ikoniska smyckesmodeller i sitt sortiment, som T-lock och Tiffany T, tillkommer nu nya smycken i kollektionen Tiffany titan av Pharrell Williams, som är lyxmärkets allra första designsamarbete.

Den nya kollektionen Tiffany Titan är ett designsamarbete med Pharrell Williams.
Den nya kollektionen är ett designsamarbete med Pharrell Williams. Tiffany & Co

Lanserar smycken med sötvattenspärlor

Den första kollektionen Tiffany Titan av Pharrell Williams bestod av smycken i 18k gult guld och svart titan med diamanter men den andra kollektionen är allt mer feminin. Titan-kollektionen är inspirerad av Poseidons treudd som är en symbol för havet och Atlantis, men det är även en referens till Atlantis i Virginia Beach där PharrellWilliams växte upp.

Annons
Tiffany smycken
Tiffany & Co

Nu tillkommer en rad nya smycken med ett gemensamt fokus – sötvattenspärlor och diamanter! I kollektionen hittar vi bland annat ett klassiskt pärlhalsband och pärlarmband med modern twist. Även ett par diamantörhängen och ett nätt halsband med en högblank sötvattenspärla och diamanter finns att upptäcka.

Annons