Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Dina ex och trauman – här är frågorna du behöver svara på för att söka till Love is blind

16 okt, 2024
AvLouise Berglund
Love is blind Sverige säsong 1
Foto: Netflix
Tidigare relationer, din innersta krets och eventuell pälsdjursallergi. Den är bara några av frågorna du behöver svara på om du vill söka till Love is Blind Sverige. ELLE har gått igenom hela (det långa!) formuläret.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Guldbaggegalan 2024: Love is blind SverigeBrand logo
Guldbaggegalan 2024: Love is blind Sverige

Svenska Love is blind blev en tittarsuccé. Första säsongen hade premiär på Netflix den 12 januari 2024. Och flera av paren som föll för varandra i kapslarna är fortfarande gifta. Det har till och med kommit en Love is blind-bebis (och en till är på väg!).

Netflix har bekräftat att vi kommer få en säsong två av den svenska versionen, som kommer sändas 2025. Ansökningarna till den andra säsongen öppnade i mars 2024. Och i augusti skrev Strengnäs tidning att den spelas in i Svenska hem arena, som ligger i Strängnäs.

Säsong 3 av Love is blind

Trots att den andra säsongen inte sänts ännu har ett nytt ansökningsformulär till svenska Love is blind dykt upp hos Netflix nu under hösten. Det är en stark indikation på att en ny säsong planeras. Med tanke på att den andra säsongen redan lär vara inspelad och klar borde vi alltså kunna förvänta oss en tredje säsong.

Annons

ELLE har varit i kontakt med Netflix som bekräftar att ansökan är öppen och meddelar att de inte kan kommentera det hela mer för tillfället.

Så söker du till Love is blind

Den som vill söka till Love is blind Sverige behöver fylla i ett minst sagt gediget formulär som består av 16 frågor. Utöver rena personuppgifter behöver du berätta om din personlighet, din utbildning, ditt jobb och din familj.

Du behöver också berätta om dina tidigare relationer, ditt singelliv, vilka attribut som är viktiga för dig hos en ny partner och om du har eller vill ha barn. Du behöver också dela dina sociala medier och meddela om du medverkat i tv tidigare.

Paren i Love is blind Sverige säsong 1
Flera av paren från säsong ett av Love is blind Sverige är fortfarande gifta! Foto: Johan Paulin/Netflix

Flera av frågorna har dessutom följdfrågor för att du ska utveckla dina svar ordentligt. Exempel på frågor du behöver svara på i formuläret är:

  • Berätta utförligt om din relation till din familj, vilka är din familj? Är dina föräldrar fortfarande ihop? Skilda, när? Har du syskon? Hur gamla är dom? Vem står du närmast?
  • Hur var din uppväxt? Vart är du uppvuxen? Hur var barndomen? Vad är det mest traumatiska du gått igenom i ditt liv?
  • Berätta utförligt om din relationshistoria. Om dina fd. förhållanden? Hur träffades ni? Hur var förhållandet? Och varför tog det slut? Hur länge var ni ihop?
  • Vad för beteende eller egenskaper har du tidigare irriterat dig på hos dina tidigare partners, och vad har du för dealbreakers inför din framtida partner?
  • Är du allergisk mot något djur? Har du djur? Är det viktigt att din partner tycker om djur?

Utöver frågorna i formuläret behöver du även ladda upp två bilder på dig själv – en ansiktsbild och en helkroppsbild. Du behöver även skicka med en presentationsvideo.

Annons