Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Ledtråden avslöjar: Love is blind Sverige kan få säsong 3

17 okt, 2024
AvLouise Berglund
Love is blind Sverige säsong 1
Foto: Netflix
Ett formulär har öppnat som avslöjar att casting pågår och samtidigt har det rapporterats att säsong två spelats in i somras. Får vi en säsong tre av Love is blind Sverige? Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV #6 Love is blind US, k*k-talet och Met-galan-favoriterBrand logo
POV #6 Love is blind US, k*k-talet och Met-galan-favoriter

Första svenska säsongen av realityprogrammet Love is blind hade premiär på Netflix den 12 januari i år. Och det blev minst sagt succé. Båda tittarmässigt och parmässigt. Flera av deltagarna som föll för varandra i kapslarna är fortfarande gifta idag. Det har blivit bebisar och dessutom hittade ett tredje par varandra utanför kapslarna.

Love is blind Sverige säsong 2 spelas in i strängnäs

Under presseventet Next on Netflix i mitten av mars 2024 avslöjades det att det blir en andra säsong av Love is blind Sverige. Ansökningarna till säsong 2 öppnades samma månad. I augusti 2024 skrev Strengnäs tidning att den andra säsongen spelades in i Svenska hem arena, beläget i Strängsnäs. Netflix har meddelat att premiären för säsong två blir under 2025.

Annons

Ansökan till Love is blind sverige är öppen igen

Under hösten 2024 har det dykt upp annonser på sociala medier för att söka till Love is blind Sverige. Går man in på länken till ansökan behöver man i ett fält med förvalta alternativ svara på frågan ”hur hittade du hit?”. Bland förslagen finns Tiktok, Instagram och Facebook. Men även ”Blev kontaktad av castingen”.

ELLE har gått igenom hela formuläret som är minst sagt gediget. Utöver rena personuppgifter behöver du fylla i 16 ytterligare frågor – med följdfrågor om allt från dina trauman till tidigare relationer och eventuella husdjursallergier.

Med andra ord pågår jakten på nya deltagare inför vad som verkar vara ytterligare en säsong av Love is blind Sverige. Med tanke på att den andra säsongen ska ha spelats in i Strängnäs i somras borde de nya deltagarna vara inför en tredje säsong.

ELLE har varit i kontakt med Netflix som bekräftar att ansökan är öppen men meddelar att de inte kan kommentera det hela mer för tillfället.

Annons