Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Sexiga handlingen stryks ur säsong två av Nodoby wants this

18 okt, 2024
AvLouise Berglund
Nobody wants this säsong 1
Foto: Netflix
Utöver Noah och Joanne finns två andra karaktärer med uppenbar kemi. Ja, vi pratar om hans bror och hennes syster. Men nu har skaparen till Nobody wants this sagt att man kommer ändra på det i säsong 2.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV #5 Nobody wants this, vampyrer som väsen och skämmiga hemBrand logo
POV #5 Nobody wants this, vampyrer som väsen och skämmiga hem

Handlingen i Nobody wants this kretsar kring rabbinen Noah (Adam Brody) och sexpoddaren Joanne (Kristen Bell). Efter premiären på Netflix den 26 september seglade serien snabbt upp på topplistorna och hyllades online. Romcom-genren är tillbaka med full kraft, tyckte internet.

Tv-serien har bland annat hyllats för sin smarta dialog, humor och det faktum att vi får se en relation skava, utmana normer och lyfta vikten av emotionell tillgänglighet och tålamod.

Hur slutade säsong 1 av Nobody wants this?

Spoiler alert nu! Sista avsnittet av säsong ett avslutas med en passionerad kyss där Noah erkänner att han måste välja mellan sin karriär och relationen med Joanne. Han insinuerar att han väljer Joanne men samtidigt lämnas många frågor obesvarade. Den största är kanske om hon kommer konvertera till judendomen eller inte – och vad det isåfall innebär för parets relation och karriärer.

Det kommer en säsong 2 av Nobody wants this

Den 10 oktober bekräftade Netflix som tur var att vi får en andra säsong av Nobody wants this. Det var ingen chock med tanke på att både huvudrollsinnehavarna och seriens skapare Erin Foster redan bekräftat att de vill fortsätta skapa Joanne och Noahs historia.

Annons

Vi kommer alltså få se mer av av relationen mellan rabbinen och sexpoddaren. Däremot finns det andra delar ur handlingen vi inte kommer få se mer av.

Handlingen som stryks ur säsong 2 av Nobody wants this

Under de tio avsnitten i den första säsongen utvecklade Noahs bror Sasha och Joannes syster Morgan en oväntad vänskap. Eller vänskap och vänskap. Det gick inte att undgå att det kändes som något mer. Kemi finns, tycker många av seriens fans. Men Sasha är redan gift.

Nobody wants this säsong 1
Esther (Jackie Tohn) och Sasha (Timothy Simons) i tv-serien Nobody wants this. Foto: Netflix

Hans fru Esther är inte ett fan av systrarna. Och dessutom döljer Sasha det faktum att han och Morgan har kontakt. Ingen av oss har väl glömt scenen där han låser in sig på toa när hon ringer och sedan sätter på handfatet för att låtsas tvätta händerna.

Annons

I en intervju med Hollywood reporter får serieskaparen Erin Foster frågan om hon kan berätta om vad som kommer hända med syskonen i säsong två. Och hon förklarar att att de tänker undvika en homewrecker-handling och inte kommer spä på gnistoria mellan Morgan och Sasha i den kommande säsongen.

”Jag tror att vi kommer avsluta deras märkliga 'är det romantiskt?'-grej. För vi vill se dem umgås i säsong två. Vi vill se Esther. Jag tror att vi gått den vägen tillräckligt långt och nu kommer vi dra tillbaka och ompositionera så att vi kan ha dem alla i scener tillsammans utan att Morgan ska vara en homewrecker”, säger Erin Foster till Hollywood reporter.

Nobody wants this säsong 1
Fansen tycker att det slår gnistor mellan Sasha och Morgan. Foto: Netflix

Hon berättar också att Morgan kommer kastas in i en ny typ av handling.

”Vi kommer att ge Morgan något väldigt kul. Justine (som spelar Morgan) kom in och vi pitchade det till henne och hon tyckte att ”Det här är min drömhandling”. Det är så kul”, säger Erin Foster i intervjun.

När har säsong 2 av Nobody wants this premiär?

Ännu finns inget satt datum för premiären. Men i samma intervju med Hollywood reporter säger Erin Foster att hon tror att det troligtvis blir till hösten 2025. Förmodligen i september.

Annons