Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Nobody Wants This säsong 2 – här är allt vi vet hittills

05 okt, 2024
AvCassandra Lindblom Riso
joanne noah nobody wants this rutig skjorta stickad tröja kysser på pannan
Netflix
Efter 10 avsnitt av Nobody Wants This är vi många som längtar efter en fortsättning på Joanne och Noahs kärlekshistoria. Men blir det en säsong två av succéserien? ELLE reder ut allt vi vet hittills.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV #4 Kärleksgapet, Chappell Roan och varför vi älskar träskmänBrand logo
POV #4 Kärleksgapet, Chappell Roan och varför vi älskar träskmän

Netflix nya romantiska komedi-serie Nobody Wants This, med Kristen Bell och Adam Brody i huvudrollerna, har snabbt blivit en supersuccé världen över (särskilt millenials som återigen fått upp ögonen för Seth Cohen). I serien får vi lära känna Joanne (Kristen Bell), en agnostiker som driver en sex- och relationspodcast, som av en slump träffar Noah (Adam Brody), en rabbin med ambitionen att bli sin synagogas chefsrabbin. En på pappret inte helt självklar match – men deras starka kemi talar (tydligt) motsatt språk.

nobody wants this joanne noah sitter i soffan
Ett inte helt självklart par – men med en otrolig kemi. Netflix

Efter tio avsnitt av utmaningar för paret slutar första säsongen med att Noah blir erbjuden drömjobbet som chefsrabbin – men hans nya karriärmöjlighet rimmar inte alls med att vara tillsammans med en kvinna som själv inte är judinna. Joanne överväger att konvertera, men beslutar sig för att det känns fel, eftersom hon erkänner att hon gör det enbart för hans skull.

Annons

Sista avsnittet av säsong ett avslutas med en passionerad kyss där Noah erkänner att han måste välja mellan karriär och relation (och insinuerar att han väljer det sistnämnda) – men lämnar oss med många obesvarade frågor. Kommer Joanne och Noah verkligen få det att fungera, utan att hon konverterar? Eller kommer hon konvertera ändå? Hur kommer Noahs familj reagera på deras beslut? Serien tog onekligen världen med storm, och har fått många att undra om det här var parets lyckliga slut, eller om det kommer en fortsättning på Nobody Wants This?

nobody wants this joanne noah kramar varandra
Kommer Noah och Joanne få varandra? Netflix

Blir det en säsong 2 av Nobody Wants This?

I nuläget har Netflix vare sig bekräftat eller dementerat att det kommer en andra säsong av Nobody Wants This. Men med tanke på att serien klättrat högt på Netflix topplistor världen över, är chansen förmodligen stor att vi får en fortsättning. Dessutom är huvudrollsinnehavarna och seriens skapare eniga om att de vill fortsätta skapa Joanne och Noahs historia.

Annons

I en intervju med Rolling Stone skojade Kristen Bell och Adam Brody om att de gärna fortsätter spela sina roller "tills deras ansikten ramlar av" och menar att de mer än gärna vill göra fler säsonger. Även seriens skapare Erin Foster är sugen på att göra en till säsong – eller ännu fler.

"Vi har fått riktigt positiv respons, så jag tror absolut det är möjligt att en andra säsong har börjat diskuteras", sade hon till Indiewire och förklarade att hon är glad att serien har utvecklats i långsam takt, vilket ger ännu mer oberättad historia att hugga tag i framåt.

nobody wants this joanne noah i sexbutik
Joanne och Noah. Netflix

Nobody Wants This är baserad på verkligheten

Erin Foster har inspirerats av sitt eget liv när hon skapade serien och några karaktärer är löst baserade på personer hon själv stött på. Precis som Joanne träffade Erin sitt livs kärlek, Simon Tikhman, som praktiserar judendomen. Innan de gifte sig konverterade Erin till judendomen, och nu lever de lyckliga tillsammans med en dotter. Frågan är såklart om Erin låter Joanne och Noahs liv ta samma väg – eller om deras kärlekshistoria tar en annan riktning.

Annons

När kommer Nobody Wants This säsong 2?

Det är mycket som ska klaffa för att kunna dra igång inspelningen av en andra säsong. Många menar att serien skulle kunna få en säsong två redan hösten 2025, men det beror på skådespelarnas scheman och andra åtaganden. Rimligen består även andra säsongen av tio avsnitt om cirka 25 minuter styck.

nobody wants this noah på basketmatch
Många håller tummarna för att få se Noah och Joanne igen. Netflix

Vilka skådespelare är med i säsong två?

Det finns egentligen ingenting som tyder på att någon av skådespelarna ska lämna serien, så sannolikt återvänder alla karaktärer i säsong två.

  • Kristen Bell som Joanne
  • Adam Brody som Noah
  • Justine Lupe som Morgan
  • Timothy Simons som Sasha
  • Stephanie Faracy som Lynn
  • Tovah Feldshuh som Bina
  • Paul Ben-Victor som Ilan
  • Jackie Tohn som Esther
  • Sherry Cola som Ashley
  • Shiloh Bearman som Miriam Roklov

Vad kommer säsong två av Nobody Wants This handla om?

Säsong ett avslutades med att Noah fick sitt efterlängtade erbjudande om att bli chefsrabbin, och Joanne insåg att hon inte kunde konvertera till judendomen bara för att hon älskar Noah. Hon säger att de måste göra slut – men Noah springer ändå efter henne.

Annons

Kommer Noah tacka nej till jobbet i säsong två? Till Vulture har Erin Foster sagt att säsong två potentiellt ska handla om Joannes konvertering till judendomen, vilket insinuerar att Noah väljer jobbet som chefsrabbin och att Joanne väljer att konvertera för sin egen skull. Och frågan kvarstår såklart: vad kommer Noahs mamma tycka om saken? En annan möjlig tråd att ta upp är relationen mellan Morgan och Sasha.

Finns det en trailer för säsong 2 av Nobody Wants This?

Ännu finns ingen trailer för den andra säsongen, mer än trailern för säsong ett.

Annons