Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymerBeautytrender

Beautyredaktören tipsar – månadens favoriter värda ett köp

02 jul, 2024
månadens favoriter skönhetstips nyheter smink hudvård skönhet parfym
Semester i sikte – och det ska firas med härliga beautynyheter! ELLEs Veronica Henriksson guidar dig till sommarens bästa skönhetsköp.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!Brand logo
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!

Äntligen är den här – sommaren! Efter månader av längtan kan vi nu njuta av varma vindar och långa dagar på stranden. Bronzern blir necessärens stora måste och solskyddsfaktorn viktigare än någonsin. Och med favoriter från Glossier och Chanel blir resultatet felfritt!

Jag kommer att tillbringa sommaren i Sverige, men när längtan efter Medelhavet blir för påtaglig plockar jag fram min doftfavorit Dioriviera som nu är mer elegant än någonsin. Om du tröttnat på stranden och har vägarna förbi huvudstaden tycker jag att du ska passa på att upptäcka Stockholms otroliga beautyutbud.

Annons
Månadens bästa beautylanseringar tips skönhet smink parfym

ELLEs skönhetsredaktörtipsar – 7 nyheter du inte vill missa i sommar

En lyxig doft under 100 kronor, ett osynligt solskydd och självklara val för en solkysst sommarlook – ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat topplistan med månadens favoriter du inte vill missa!

H&M lanserar parfym – kostar 99 kronor

H&M beauty bjuder in till parfymens väldoftande universum med en doftkollektion om åtta parfymer. Hopeful romantic, Modern minimalist eller Adventure seeker – här erbjuds en komplett doftgarderob för alla känslor och tillfällen.
ANNONS Klicka här för att komma direkt till dofterna.

Annons
hm parfym nyhet budget

Löwengrips samarbete med Clara Hallencreutz

Therese Petersson

Löwengrip har krokat arm med konstnären Clara Hallencreutz som designat och doftsatt en specialutgåva av det bästsäljande torrschampot Good to go. Kreativ, väldoftande och vacker – precis som den svenska sommaren.
ANNONS Klicka här för att komma till favoriten.

Annons

Bli sofistikerat solkysst med Chanel

Rouge, highlighter och bronzer i ett! Med silkeslena och lättapplicerade Les beiges healthy glow sun-kissed powder från Chanel kan du enkelt skapa guldglänsande glöd och rosiga kinder som får huden att stråla. En gyllene trio för den perfekta sommarlooken!
Här kommer du till sommarnyheten!

chanel makeup smink nyhet

Limiterad kollektion från Dior

Dröm dig bort till Franska rivieran! Dior La collection privée erbjuder tre ljuvliga dofter, Eden-roc, Jasmin des Anges och Dioriviera, nu i limiterad design av Diors chefsdesigner Maria Grazia Chiuri.
Se kollektionen här!

Annons

Shoppa beauty i Stockholm

Ta en paus från stranden och upptäck huvudstadens härliga beautyutbud. Chanel beauty boutique, Youtime, Yeppo & Soonsoo, Cow parfymeri och NKs skönhetsavdelning har allt för beautyälskaren! Här hittar du hela listan med Stockholms bästa beautyshopping!
ANNONS Upptäck Youtime här.

shopping stockholm youtime

Sommarens stora beautytrend – eyeliner med färg

Fira sommarens alla fester med färgstarka detaljer! Den senaste beautytrenden visar en färgglad makeup där kajaler i spännande kulörer spelar huvudrollen. Med nya färgerna av Satin kajal liner från Victoria Beckham beauty kan du också slå två trender i en – metalliskt och gloss är nämligen allt som behövs för att göra looken komplett.

Annons
sminktrend sommar
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight
victoria beckham eyeliner.
Annons

Nytt solskydd från Glossier

Osynlig spf för den kräsna solskyddsanvän-daren? Glossier Invisible shield är precis vad du behöver! Den osynliga spf:en har en härlig gel-textur och fungerar utmärkt att använda under makeup. Tuben döljer också en spännande detalj!
Här kommer du till solskyddet!

Annons