Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Bästa hårvården du inte vill missa – topplistan med klassiska favoriterna inom hår

01 okt, 2024
bästa hårvård topplista klassiska hårvårdprodukter
Lyxiga, pålitliga och älskade – ingenting slår en riktig ikon. Här är klassikerna som fått en given plats i hårgarderoben.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisfrisören Chris Appleton: Så använder du Tiktok-hypade Dream CoatBrand logo
Kändisfrisören Chris Appleton: Så använder du Tiktok-hypade Dream Coat

Ny och spännande hårvård i all ära, men det finns favoriter som håller år efter år! ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat hela topplistan med alla ikoniska och klassiska hårvårdsprodukter som alla måste testa – någon gång i livet!

Hyllade hårfavoriter – hela topplistan med ikoniska hårvårdsprodukter

En plattång som presterar lika bra år efter år, en svensk hårolja som gör succé över hela världen och ett djuprengörande schampo som satte detox-trenden på kartan. Här är 12 klassiska hårvårdsprodukter du inte vill missa!

Annons

Effektiv anti-friss spray från Color Wow

Kort och gott skulle Dream coat gå att beskriva som en regnjacka för håret. Produkten appliceras i blött hår och aktiveras sedan med hjälp av en fön. Sprayen hjälper till att reducera friss, ger håret glans och gör samtidigt längderna lena och mjuka.

Dream Coat Supernatural Spray
Annons:Kom till favoriten!Color Wow

Ikonisk multispray från Oribe

Torrschampo och texturspray i ett– det får du med Dry texturizing spray från Oribe. Söker du samtidigt volym är det här sprayen för dig!

Dry texturizing spray
Annons:Läs mer här!Oribe
Annons

Bästsäljande hårinpackning från Joico

K-Pak Hydrator är en riktig klassiker i sammanhanget och har toppat bäst säljar-listorna i många år! Djupt återfuktande hårinpackning som gör håret mjukt och frissfritt på några minuter.

K-pak hydrator
Annons:Kom till bästsäljaren!Joico

Effektivt detoxschampo från Kevin Murphy

En femstjärnig produkt som alla borde testa! Detoxschampot har blivit en favorit för många och innehåller bland annat AHA-syror som snällt exfolierar hårbotten samtidigt som längderna (och hårrötterna) får en ordentlig storstädning.

Maxi wash detox shampoo
Annons:Läs mer här!Kevin Murphy
Annons

Intensivbehandling för slitet hår från Olaplex

Olaplex revolutionerade hårvården med intensivbehandlingen No.3 Hair Perfector. Här får du salongsvård hemma och produkten stärker håret inifrån, gör håret glansigt och mer motståndskraftigt.

No.3 Hair Perfector
Annons:Kom till favoriten här!Olaplex

Dysons multifunktionella Airwrap

Dysons Airwrap Multi-styler gör stylingmöjligheterna oändliga! Stylingverktyget kostar en slant, men är helt klart en investering för ditt hår – och med rätt teknik och med rätt produkter som grund, kan du får stylingen att hålla i en vecka.

Airwrap Multi-styler
Annons:Här kan du köpa Airwrap!Dyson
Annons

Bra och prisvärd hårolja från Wella

Glans, vård och frissfria längder! Wellas ikoniska SP Luxe Oil har varit en favorit – länge. Den bästsäljande håroljan är dessutom otroligt dryg och har en förtrollande doft.

SP luxe oil
Annons:Se budgetfavoriten!Wella

Hårkur för slitna strån från K18

2021 föddes en ny ikonisk produkt: K18! Favoriten som ska reparera hårets keratinkedjor som ofta går av när håret utsätts för värme, färg och blekning.

Leave in molecular repair mask
Annons:Läs mer om mirakelprodukten!K18
Annons

Lättanvänd hårolja från Maria Nila

Svenska Maria Nila har snabbt skapat produkter som numera finns i nästan allas hem. Den bästsäljande favoriten True soft argan oil är en hårolja som snabbt ger fin glans och gör torra toppar till ett minne blott.

True soft argan oil
Annons:Läs mer om håroljan!Maria Nila

Hårolja från Shu Uemura

Essence absolue nourishing protective hair oil har många år på nacken och har blivit en klassiker av en anledning! Håroljan, som också har värmeskydd, innehåller kameliafröolja som hjälper till att skydda hårfiberna skyddar mot UV-strålning och värmeskador. Resultatet? Ett mjukt hår med magisk glans!

Essence absolue nourishing protective hair oil,
Annons:Läs mer om favoriten!Shu Uemura
Annons

Bästsäljande plattång från ghd

Ghd har många bra stylingverktyg i sin portfölj, men några sticker ut lite extra. Platinum+ Styler är plattången presterar lika bra år efter år! Extra tacksamt är att plattången aldrig överstiger 180 grader, vilket gör att du inte sliter på håret mer än nödvändigt.

Platinum+
Annons:Se plattången!ghd

Kérastase klassiska hårolja

Elixir ultime l’huile originale hair oil har fått en ny design – men innehåller fortfarande samma fantastiska innehåll! Håroljan har en lätt formula so inte tynger ner. Fin glans, elegant och lyxig doft och välbehövlig vård – oljan har allt!

Elixir ultime l’huile originale hair oil
Annons:Kom till håroljan!Kérastase
Annons

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons