Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Beautyredaktören: "Här är produkten du behöver – för att sminket ska hålla hela dagen"

15 okt, 2024
setting spray idun minerals få sminket att hålla
Har du svårt att få sminket att hålla snyggt hela dagen? Ingen fara! ELLEs beautyredaktör har hittat den bästa produkten som verkligen får sminket att se felfritt ut från morgon till kväll.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #31 – Miriam BryantBrand logo
Min rutin #31 – Miriam Bryant

De kalla höstvindarna kan leda till ögon som rinner och torr hud som gör att makeupen krackelerar. Känner du igen dig? ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har hittat den bästa (och något otippade) produkten som faktiskt får sminket att hålla perfekt från morgon till kväll.

ELLE älskar: Bästa setting sprayen för att få sminket att hålla hela dagen – beautyredaktörens favorit

Läs hela recensionen om den handplockade favoriten – som kostar under 300 kronor. Men kom ihåg... Produkten säljer slut så fort den kommer in i lager. Därför gäller det att vara snabb!

Annons
veronica henriksson ELLE sverige tips produkter setting spray
ELLEs beautyredaktör har hittat den bästa produkten för att sminket ska sitta felfritt hela dagen!

"Har du, precis som jag, problem med ögon som rinner så fort kylan och vinden slår till? Jag vet inte hur många gånger tårarna har runnit ner på mina kinder och förstört min makeup, innan jag ens har kommit till kontoret. Men nu har jag hittat en ny favorit som faktiskt håller vad den lovar – på riktigt!

lovar att vara ultra fixing – och det är precis vad den är!

Veronica Henriksson, beautyredaktör ELLE

I många år har jag länge varit en trogen användare av Urban Decays All Nighter Setting Spray, och med handen på hjärtat kan jag inte minnas hur många flaskor jag har gjort slut på, för att sedan köpa på nytt igen. Det i sig är ett väldigt bra betyg för en beautyredaktör. Men jag vågar nästan säga att jag har hittat en ny, något otippad favorit inom samma kategori – och den kommer från svenska Idun Minerals!

Annons
idun minerals setting spray mist tips recension
Klicka på bilden för att komma till favoriten!

Nya ANNONS Ready Set Fix Setting Spray lovar att vara "ultra fixing" – och det är precis vad den är! Den fina misten sprider sig som ett lätt och perfekt moln över ansiktet, utan att lämna blöta droppar på huden eller kännas minsta klibbig. Misten, som dessutom passar alla hudtyper är helt parfymfri, vilket jag uppskattar extra mycket när det gäller setting spray.

Och makeupen? Den sitter verkligen på plats – hela dagen! Basen har samma fina glow, bronzern har inte suddats bort, rouget är lika tydligt och ögonskuggan ser ut att vara nyapplicerad. Vad mer kan man begära? Dessutom är den så pass återfuktande att den också går att applicera under dagen om så önskas. Det är inget som är nödvändigt för att resultatet ska hålla, utan bara för att få en härlig fuktboost vid skrivbordet. Det enda minuset setting sprayen får, är att den står som konstant slutsåld, vilket i sig även det är ett bra betyg."
ANNONS Här kan du köpa setting sprayen.
ANNONS Är den slutsåld går den också att bevaka här.

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons