Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender

Skönhetsredaktören tipsar – bästa beautynyheterna just nu

21 aug, 2024
nyheter skönhet tips
Makeup med extra allt, efterlängtade budgetfavoriter och väldoftande nyheter för både dig och hemmet – ELLEs Veronica Henriksson guidar dig till säsongens stora skönhetssnackisar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!Brand logo
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!

Vi står inför ett säsongsskifte, men innan det är dags att välkomna höstmörkret och myset som hör till kramar vi ur det sista av vad sensommaren har att erbjuda. De senaste beautynyheterna visar en tidlös färgpalett som matchar löven som snart faller, en elegant makeup i sann parisisk stil och lanseringar som får hårälskaren att sväva på rosa moln.

Sensommaren är i år mer väldoftande än någonsin! Matière Première, Lancôme och Armani erbjuder noterna som spelar en härlig doftsymfoni – nu kan hud, hår och hem ta del av väldoftande ackord.

Annons

ELLEs skönhetsredaktör tipsar – 6 beautynyheter du inte vill missa

Här är produkterna värda ett köp!

Drömmer om Dior – Ny makeupkollektion

dior nyhet höst makeupkollektion smink

Mode möter makeup i Diors eleganta höstkollektion. Makeupkollektionen, med bland annat Diorshow 5 couleurs, är en hyllning till Paris och couture och prydd av det vackra Plan de Paris-mönstret.
Här hittar du kollektionen.

Giorgio Armanis lyxiga doftljus

doftljus giorgio Armani

Även hemmet behöver en doft och lagom till att höstmörkret faller lanserar Giorgio Armani nya favoriter i exklusiva Armani Privé Home collection. Nu finns även de bästsäljande dofterna Bois d’encens och Santal dan sha som doftljus.
ANNONS Här hittar du doftljusen.

Annons

Rosa moln med ghds limiterade rosa bandet-kollektion

ghd pink kollektion

Var med och gör skillnad och sätt samtidigt färg på hårgarderoben med Ghd:s limiterade Fondant pink. I årets rosa samling finns bland annat den hyllade hårfönen Helios och den smidiga värmeborsten Glide hot brush. Under de 21 år som hårjätten har stöttat bröstcancerforskningen har mer än 24 miljoner dollar samlats in världen över. Produkterna finns tillgängliga i Sverige från och med den första augusti.
ANNONS Upptäck kollektionen.

Annons

Elf makeup kommer till Sverige

elf makeup sverige

Hyllade E.l.f Cosmetics har äntligen hittat till Sverige – och som vi har längtat! Med bästsäljare som Halo glow liquid filter och Power grip primer har det plånboksvänliga märket blivit en ständig snackis på sociala medier. I slutet av september kommer produkterna att finnas i Sverige.

Lancômes nya doftkollektion – med rosen i fokus

lancome parfym nyhet

Not your rose, Rose on the moon och 6 am rose är namnen på tre av Lancômes nya parfymer i den exklusiva Absolue les parfums-kollektionen. Sammanlagt släpps elva dofter som alla har en koppling till den romantiska rosen.
ANNONS Här hittar du dofterna!

Annons

Dofter för hud och hår

hårparfym matiere premiere

Det franska parfymhuset Matière Première erbjuder en doftsamling om elva parfymer med noter som spelar en ljuvlig doftsymfoni. Som hårparfym, handtvål eller klassisk parfym – här finns något för hela dig!
ANNONS Se alla produkter här.

Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!Brand logo
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!
Annons