Dagens horoskop tisdag 13/8

12 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för tisdag den 13/8 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nuBrand logo
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nu

Väduren 21/3-19/4

Idag kommer det in dubbel eld i ditt tecken och det dämpar oron från gårdagen. Du blir mer fokuserad och du vill gärna sätta igång med nya projekt, både hemma och på arbetet. Den här tisdagen handlar även om att prestera fysiskt, kanske inom en sport eller liknande.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar till stor del om att vila och ta det lugnt. Det blir en dag där du landar i verkligheten. Arbetar du är tempot fortfarande förhållandevis lågt och är du ledig så småpysslar du gärna i hemmet. Oxen vill gärna boa in sig inför hösten och det kan innebära allt från storstädning till att organisera hemma.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det kommer in ett inflytande i ditt tecken som för med sig nya idéer och annorlunda tankar. Det blir en krispig och fräsch dag som handlar om att börja på ett nytt kapitel, det kan vara privat eller på jobbet. Idag låter du din magkänsla få styra det du gör.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det in eld i ditt tecken och det påverkar ditt humör. Du kan bli väldigt framåt och drivande, på gränsen till aggressiv, särskilt om en kollega har mage att ifrågasätta dig och dina idéer. Försök att ta ett steg tillbaka om du känner att du börjar bli arg.

Lejonet 23/7-22/8

Även om Lejonet alltid verkar självsäkert utåt sett så kan det finnas en osäkerhet hos dig som gör att du vill bli bekräftad av din omgivning. Idag ska du tro på din egen förmåga och inte lyssna på de olyckskorpar som finns i din omgivning. Om du vill så kan du allt och lite till.

Jungfrun 23/8-22/9

När Jungfrun riktat in sig på något är det nästan omöjligt att få dig att sakta ned eller ändra spår. Du vill utvecklas den här hösten och du vill gärna få möjligheten att leda eller lära dig mer om ledarskap. Idag frågar du en mentor eller chef om dina möjligheter att få växa.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag kommer det in eld i ditt horoskop och elden gör dig mer bestämd. Du känner att du får en klarare bild över vilka prioriteringar du bör göra och vad det är du måste avstå ifrån. Dagen handlar också om en hemlighet som du och en vän delar.

Skorpionen 23/10-21/11

Även tisdagen sprakar av både obesvarade och besvarade känslor. Det blir en berg och dalbana där du går från den ena känslan till den andra. Du brukar sällan låta dig svepas med på det här sättet, men en rad olika influenser gör att du har extra svårt att stå emot idag.

Skytten 22/11-21/12

Idag det full fart i ditt horoskop. Energin är mer homogen och det gör det enklare för dig att fatta snabba beslut och dra igång olika projekt. Idag får du mycket beröm för en ledare som en chef eller mentor. Hen tycker att du utvecklats mycket den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir ett farväl av en person eller ett kapitel i ditt liv, men det blir också början på något nytt och spännande. Du njuter verkligen av den här tiden men samtidigt är du lite orolig. Stenbocken älskar att ha full kontroll över alla områden i livet men nu när saker förändras så har du inte det.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen fokuserar helt och hållet på djur och barn. Har du småbarn kanske du tillbringar dagen med dem, annars kan det vara omsorg eller hemmamys med ett husdjur som gäller. Det blir en mysig dag där du får mycket kvalitetstid med de individer som du umgås med.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kommer det in eldenergier i ditt tecken och det sveper bort det där lilla regnmolnet som du har haft över huvudet. Plötsligt känns allt lättare och alla problem mer överkomliga. Det här är en bra dag att lära känna nya människor eller starta upp ett nytt projekt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons