Veckans horoskop: Så blir 12/8 -18/8 för ditt stjärntecken

07 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan inleds till synes lugnt, men under ytan finns det underliggande strömmar av djupa och lite mer oroliga energier som gradvis byggs upp under veckan. Se hur det påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nuBrand logo
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nu

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en känsla av att du är för sent ute, men du vet inte till vad. På tisdagen och onsdagen kommer det in eld i ditt horoskop vilket hjälper dig att bygga upp saker från grunden. Torsdagen handlar om att arbeta självständigt medan fredagen blir ett välkomnande och ett farväl på samma gång. Lördagen handlar om stora tankar och nya drömmar. På söndagen är du social och utåtriktad, en dag då du verkligen vill träffa människor och hitta på roliga aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en rörelse i ditt horoskop under måndagen. Tisdagen blir en mellandag då du landar i vardagen. Onsdagen handlar om att förbereda en förändring medan torsdagen blir en rolig dag då du skämmer bort dig själv lite extra. Under fredagen är det vardagslyx som gäller, antingen med god hemma eller varför inte en utekväll med dina vänner? På lördagen försöker du komma igång med fysisk aktivitet medan söndagen handlar om att mentalt förbereda sig för kommande vecka.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att följa med strömmen snarare än att du fattar egna beslut. Under tisdagen får du många nya, fräscha idéer medan onsdagen handlar om att hitta sin plats i ett nytt sammanhang. På torsdagen tänker du väldigt praktiskt, en bra dag att hantera pengar och ta finansiella beslut. På fredagen pysslar du gärna hemma medan lördagen bjuder på utomhusaktiviteter och ett kärt återseende. Söndagen blir en lugn dag då du fokuserar på ett viktigt beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med dubbelt vatten i ditt tecken och det gör dig väldigt samarbetsvillig och anpassningsbar. Under tisdagen kan det dyka upp ett eldigt humör hos dig som din omgivning bör se upp för. Onsdagen handlar om att ställa krav medan torsdagen blir en rolig dag då du lär dig nya saker. Fredagen handlar om en utmaning och om att växa med sina uppgifter. Under lördagen använder du dig av din fantasi och uppfinningsrikedom. Söndagen blir stressig och intensiv på ett bra sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om att följa din passion, både på arbetet och privat. Tisdagen kretsar kring ditt självförtroende och kring att se din egna potential. Onsdagen och torsdagen blir intensiva dagar där du har ett högt tempo och tuffa mål. På fredagen säger du nej till en person som du egentligen vill säga ja till. Lördagen handlar om ett familjebeslut. Det här är något ni måste bestämma ihop. Söndagen blir sista dagen innan en förändring i ditt liv tar sin början. Det är lugnet före stormen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har många frågor under måndag, tisdag och det krävs en del tid att reda ut alla tankar som du har. Onsdagen handlar om att starta upp nya projekt medan torsdagen mer fokuserar på att skaffa sig kontroll över den situation du befinner dig i. På fredagen får du användning av din ypperliga organisationsförmåga medan kvällen bjuder på nöjen och nya bekantskaper. Lördagen handlar om dina vänner och om lojalitet medan söndagen blir en dag då du sätter dina egna intressen i första rummet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du velar fram och tillbaka i ett beslut under måndagen. På tisdagen kommer det in eld och mer vilja i ditt horoskop. Onsdagen handlar om att inte vika ned sig medan torsdagen har lugna jordenergier som dämpar lusten att vilja gräla eller hamna i konflikt. Under fredagen försöker du hitta balans i din nya vardag. Lördagen fokuserar på ett mål som du satt upp och om att göra upp planer för att nå dit du vill. Söndagen är en bra dag för alla former av fysiska prestationer och insatser.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med mycket drama, passion och kärlek i ditt horoskop. Onsdagen handlar om att bygga på förväntningar som du redan har. Torsdagen blir spännande, utmanande och intensiv medan fredagen handlar främst om att göra saker på rätt sätt. Enligt dig finns det ditt sätt som är rätt och andras sätt som är fel. Lördagen blir en rolig och social dag då du gärna träffar dina vänner, medan söndagen mer handlar om ditt inre välmående. Det blir en dag då du funderar en hel del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med vatten och eld vilket kan bidra till en viss inre konflikt hos dig. Tisdagen handlar om en livfull energi som hjälper dig att fatta beslut och dra igång nya projekt. På onsdagen är du chamen själv medan fredagen mer fokuserar på praktiskt arbete och att hitta tillbaka till rutinerna igen. Under fredagskvällen möter du en intressant person. Lördagen handlar om en hobby och om att göra tid för dina egna intressen. Söndagen blir en dag då ett husdjur spelar en avgörande roll.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att ta dig från en miljö till en annan. Det blir en bra och rolig start på en ny period i ditt liv. Under tisdagen säger du hej till personer som du inte vet om du kommer att se igen. Onsdagen handlar om att planera framåt och att pricka av dina listor. På torsdagen är det full fart, en intensiv dag med högt tempo. Fredagen handlar om att hinna med allt du planerat vilket kan vara tufft. På lördagen får du en oväntad inbjudan. Söndagen blir en riktigt härlig avslutning på veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en hel del action under måndagen. Tisdagen är en dag där husdjur eller barn är i fokus. Under onsdagen testar du en teori som du har. Torsdagen handlar om nöjen och roliga miljöer. På fredagen finns det något som du tycker är lite extra värt att fira. Det blir en härlig dag fylld av aktiviteter. Under lördagen fokuserar du på vardagen och på vissa beslut som måste tas. Söndagen blir en intensiv dag då du ska hinna med mycket både privat och jobbrelaterat.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan inleds lite dystert. Du har en del saker som du grubblar på. Under tisdagen kommer det in eld och positiv energi i ditt horoskop som får dig att se saker från den ljusa sidan. Onsdagen kretsar kring att våga tro på dig själv och din kapacitet. Torsdagen handlar om att göra saker praktiskt medan fredagen blir en rolig och social dag där du gärna träffar vänner och umgås lite spontan. På lördagen pysslar du gärna inomhus medan söndagen tycks fokusera mer på utomhusaktiviteter.

ELLE Trend #4 – Stilikonerna att ha koll påBrand logo
ELLE Trend #4 – Stilikonerna att ha koll på
Annons