Dagens horoskop onsdag 21/8

20 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för onsdag den 21/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nuBrand logo
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nu

Väduren 21/3-19/4

Även onsdagen handlar om människor som är i luven på varandra och deras behov av att dra in dig i den här sörjan. Du är ganska bestämd och säger ifrån samtidigt som dina vänner inte lyssnar på dig. Du orkar inte hålla på att tjafsa idag, då drar du dig hellre undan.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att ha mer frihet, både i hur du lägger upp din dag och vad du väljer att fokusera på. Det som är bra med Oxen är att det spelar ingen roll hur många gånger som du fallit ur dina goda vanor såsom träning och nyttig mat. Du ser varje ny dag som en möjlighet att starta om, något du visar idag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du visa vad du går för. Att vara ny innebär att du har möjligheten till ett oskrivet blad där du kan vara den du vill. Du försöker både att vara hjälpsam och sköta dina uppgifter samtidigt, se bara till att det inte blir för många bollar i luften så du får svårt att hålla koll.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner av spänningar mellan olika kollegor och du funderar på hur du ska hantera dem bäst. Du har en emotionell intelligens som förstärks av Månen just nu och du kan använda dig av den både för att skapa splittring och till att medla i olika konflikter. Det är upp till dig vem du vill vara.

Lejonet 23/7-22/8

Du behöver tid att tänka och smälta det som hänt den senaste tiden. Idag väljer du dig att dra dig undan och hålla dig lite för dig själv för att du ska få möjligheten att fundera över livet. Vissa kollegor kan bli oroliga över dit beteende, räkna med en del fiskande från deras sida.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du höra positiva nyheter om ett arbete eller en utbildning som intresserar dig. Det här öppnar oväntade dörrar och kan få dig att tänka i ett helt nytt spår. Den här dagen tycks också bjuda på ett inslag av tävling eller ett personligt hinder som du vill övervinna.

Vågen 23/9-22/10

Även idag väljer du medvetet att jobba med en eller flera andra personer. Du känner att arbetet går fortare om någon håller dig sällskap. Den här dagen handlar till stor del om en gammal konflikt på jobbet där flera personer är inblandade, trots att det borde vara överspelat.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen passar bra till alla former av samarbete. Du är inte så fokuserad på att driva igenom dina egna idéer den här dagen utan du kan tänka dig att lyssna på dina kollegor och följa deras direktiv. Idag passar det bra att diskutera känsliga ämnen eftersom du är ovanligt emotionellt mottaglig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Om tisdagen handlade om att hitta sin grupp så blir onsdagen den dagen då du ser till att passa in och att etablera din tillhörighet. Dagen handlar lika mycket om det sociala som att faktiskt arbeta. Det blir både en utmanande och rolig dag på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du inte lika låst av en person eller plats som du varit i början av veckan. Du är fri att lägga upp din dag lite mer efter det du vill göra, inte efter vad andra förväntar sig av dig. Det här blir på många sätt en rolig och utvecklande dag. På kvällen kan ett sms eller samtal överraska dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att hitta lösningar på problem och om att vara diplomatisk. Du brukar i regel vara en person som människor lyssnar på och idag ska du ta tillvara på din förmåga att få andra människor att känna sig bekväma och att öppna upp sig för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir en mysig och social dag där du hellre skvallrar över en lunch eller fika än du ägnar dig åt hårt arbete. Även om det kanske inte märks så är den här typen av dagar värdefulla eftersom du knyter kontakter och skaffar dig information som du inte kan få på ett annat sätt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons