Dagens horoskop söndag 25/8

24 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för söndag 25/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nuBrand logo
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nu

Väduren 21/3-19/4

Du vill bara ta det lugnt och njuta ute i naturen den här dagen. Är det fint väder så söker du dig gärna till vatten eftersom det stillar ditt sinne och får dig att gå upp i nuet. Den här dagen försöker du få kontakt med en person som du plötsligt börjat tänka på igen.

Oxen 20/4-20/5

Det är mycket pyssel den här söndagen. Det kan vara arbete, en hobby eller hemma. Du trivs som bäst när du kan dyka ned i mindre projekt och skapa en harmonisk omgivning omkring dig. Du är känd för din felfria smak och ditt öga för detaljer, något du visar prov på idag. Söndagen handlar även om att göra fynd.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Även söndagen handlar om att hitta utrymme för dina egna intressen. Det handlar till stor del om att sätta vardagliga rutiner även på helgen, något du är ganska dålig på. Tvillingen har svårt att skapa rutiner eftersom de kan få dig att känna dig instängd. Du vill vara fri att vara impulsiv.

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan är oftast ingen skogsmulle, men du uppskattar naturen i mindre doser. Det kan vara en dags hajk, en promenad eller svamp och bärplockning för ett par timmar. Att komma ut i naturen ger dig en möjlighet att rensa ur all negativ energi och fokusera på det som är bra i livet.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det slut på dagdrömmeriet och dags för att börja tänka praktiskt. söndagen handlar om att agera och att göra upp konkreta planer för hösten. Det blir en handfast dag där du ser omedelbara resultat av det arbete du lägger ned, något som passar dig bra.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag ger du dig själv utrymme att ta olika initiativ och vara väldigt egocentrisk. Du behöver få fokusera på dina intressen utan att ta hänsyn till vad alla andra har för planer. Idag är din dag och du tänker inte låta något störa dig. Idag får du även höra skvaller om en granne eller kollega.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir en riktigt lyxig dag då du kopplar bort all oro och nervositet inför hösten. Oavsett om lyx för dig är en brunch med dina vänner, en heldag i naturen eller en mysig familjemiddag så blir det en lyckad avslutning på en turbulent vecka.

Skorpionen 23/10-21/11

Även söndagen kretsar kring att ha det lyxigt i vardagen. Den här dagen är du gärna borta från hemmet. Du skämmer bort dig med att shoppa, fika med vänner eller testa någon ny och vågad aktivitet. Det blir en skön dag utan krav och förpliktelser.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig utmanande söndag för den pigga Skytten, de lite mer trötta individerna försöker att ta dagen som den kommer och fokusera på att vara social med vänner och familj. Kvällen handlar om att mentalt förbereda sig för en konflikt på jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen är det full fart. Som vanligt har du alldeles för mycket planerat och inte riktigt koll på hur du ligger till. Även om Stenbocken tycker om att ha struktur och rutiner så är du betydligt slarvigare än sitt systertecken Jungfrun.Sätt dig ned och tänk igenom vad du måste hinna med innan du börjar.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar till stor del om det praktiska men också om att göra saker tillsammans. Det blir en bra dag där tiden går fort och du har det både trevligt och känner dig produktiv på samma gång. Kvällen handlar om att umgås med en vän, familjemedlem eller släkting som kommer att resa bort ett tag.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen verkar bjuda på en hel del utomhusaktiviteter. Det blir en mysig dag då du inte gör så mycket nytta utan tillåter dig att göra saker som du tycker om, oavsett om det är att plocka svamp, träna på ett utomhusgym eller mysa i en lekpark med barn och vänner. Idag får du matnyttig information av en bekant.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons