Dagens horoskop måndag 26/8

25 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för måndag 26/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligt #19 - Oförglömliga bröllopsfrisyrerBrand logo
Kungligt #19 - Oförglömliga bröllopsfrisyrer

Väduren 21/3-19/4

Idag försöker du att vara diplomatisk och välja dina ord med omsorg. Det blir inte riktigt som du tänkt dig för du blir mer luddig i ditt sätt att uttrycka dig och det skapar en hel del missförstånd, särskilt som du brukar vara ganska rak i din kommunikation.

Oxen 20/4-20/5

Det finns glädje, driv och en förmåga att kunna övertyga i ditt horoskop idag. Du gör det du tror på och du lyckas få med dig människor i dina planer. Stöter du på mothugg så ger du inte upp, du tycker snarare att den kan vara kul att få argumentera för din sak.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det händer mycket den här måndagen, både i din hjärna och på arbetet. Du har en massa energi och under sommaren har det poppat upp många nya idéer som har med dina vardag att göra. Det fullkomligen gnistrar kreativitet och originellt tänkande om dig idag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar misstag och om att rätta till det som blivit fel, du vet inte vad du tycker sämst om, att ha fel eller att behöva göra om. Det blir inte bättre av att du kan ana dig till en viss skadeglädje hos en kollega. Hen är alltid snabb på att påpeka dina brister.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det dags för verkligheten igen. Det kan vara att du nyss kommit tillbaka från semestern eller att det är först nu som alla är på plats. Den här dagen handlar om att skapa förutsättningarna för en bra höst genom att planera framåt. Du får en hel del tankar och idéer från Vattumannen.

Jungfrun 23/8-22/9

För dig är det viktigt att få ventilera och utbyta tankar den här måndagen. Det handlar både om att lyssna och bli hörd. Om du får rätt förutsättningar så kan du skapa underverk bara genom att vara kreativ och låta fantasin sätta gränserna. Kvällen handlar om en gammal kärlek.

Vågen 23/9-22/10

Den intellektuella Vattumannen har inflytande över ditt tecken i början av veckan och det påverkar till stor del både vad du känner men också dina idéer och hur du förmedlar dem till andra. Du har ett sätt att prata som både ger inspiration och förtroende till dina medarbetare.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en rastlös energi i ditt horoskop som gör att du kastar dig över olika projekt, men du har svårt att hitta ron att avsluta dem. Istället så påbörjar du saker här och där och det blir ingen riktig ordning. Kvällen passar bra till aktiviteter som ger dig utlopp för din energi.

Skytten 22/11-21/12

Du är på dligt humör den här måndagen och du har inget tålamod, varken med påfrestande kollegor eller småbarn. Har du egna barn bör du bita ihop lite extra när du känner att tålamodet försvinner. Kvällen handlar om energiberikande aktiviteter och fysiska aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt liv kommer att förändras radikalt under den här hösten. Det kan vara allt från en ny arbetsplats, att du flyttar eller börjar plugga. Idag försöker du bekanta dig lite med det som kommer att vara din nya vardag och det finns en del som du behöver ha koll på.

Vattumannen 20/1-18/2

Efter en tuff föregående vecka så behöver du koppla av och det gör du gärna utomhus. Måndagen handlar om stillsamma aktiviteter i naturen. Det kan vara en gruppaktivitet med jobbet eller ett par semesterdagar som du ägnar åt en utomhus hobby som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns många idéer i ditt horoskop och en känsla av att vara på gränsen till att inte hinna med. Du går in i veckan med hög ambition vilket gör att du börjar dagen tidigt och slutar den sent. Ambitionen att vilja göra saker följer med hem efter jobbet så hemma fortsätter du med att dra igång olika projekt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons