Dagens horoskop onsdag 28/8

27 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för onsdag 28/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligt #19 - Oförglömliga bröllopsfrisyrerBrand logo
Kungligt #19 - Oförglömliga bröllopsfrisyrer

Väduren 21/3-19/4

Idag stormar det rejält i ditt horoskop och det är bra om du försöker reda ut vad det är du egentligen känner och vad det är som påverkas av andra personers åsikter. Det är mycket känslor som svallar och du kan ha svårt att vara objektiv den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska lik tisdagen när det gäller arbetet men privat händer det saker. Det här är en dag då du hjälper en släkting med något som hen måste förbereda sig för. Kvällen kretsar kring gemenskap, hemmamys och lite roligt skvaller. Det finns mycket att analysera och fundera över.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag börjar din nya vardag på allvar, det handlar om möten, planerande och att strukturera. Här skiljs agnarna från vetet än en gång och kvar blir bara de absolut bästa idéerna som du knäckte i början av veckan. Idag får du lite mer hum om hur en ny kollega tänker, det är värdefull information för framtida samarbeten.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det verkar komma förändringar på ditt arbete och alla måste bidra med sitt. I ditt fall gäller det att se över hur du arbetar för att eventuellt kunna spara pengar och timmar. Här gäller det att bli effektiv. En ny kollega kan hjälpa dig att se på dagsrutinerna med lite mer färska, opåverkade ögon.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen tycks kretsa kring möten och uppdateringar. Idag planerar du detaljer med en chef och sätter ramarna för din personliga utveckling och dina mål den här hösten. Till blir en spännande dag där det är mycket siffror och information som snurrar runt så se till att vara utvilad.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag laddar du inför en kommande utmaning. Det blir en bra dag där du jobbar med stabila kollegor som har varit med länge. Som Jungfru kan du vara något av en kontrollfreak men idag ska du släppa taget och lita på att dina medarbetare vet vad de pysslar med. Kvällen handlar om en ny sorts frihet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det kommer in en förändring i ditt horoskop under hösten och tydligast märks det på ditt arbete. Du blir lite osäker på hur du ska agera och om du ska ta ställning innan du har alla fakta. Vad du behöver göra är att lyssna, ta in och fundera över hur dess förändringar kommer att påverka din vardag.

Skorpionen 23/10-21/11

Nu på hösten börjar det nya människor på ditt jobb och du gör ditt bästa för att vara social och välkomnande. Tyvärr är det inte alla som du känner att du klickar med. Idag gör du ditt bästa att hitta gemensamma intressen med en ny medarbetare, men ni tycks prata förbi varandra.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen börjar du bli mer balanserad i ditt humör och det är både du själv och din omgivning tacksamma för. Idag vill du vara fantasifull samtidigt som du försöker att få ordning på det kaos som alltid hör sommaren till. En ny kollega gör ett starkt intryck på dig.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det mycket som du ska ha kontroll på och det gäller att du gör listor som du kan dubbelchecka. Det är rätt många tankar i din skalle just nu så det är bra om du inte enbart litar på ditt minne. Den här dagen börjar tidigt och slutar sent. Kvällen handlar om familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det händer mycket den här onsdagen. Det finns en resa, ett farväl men också en ny bekantskap den här dagen. Även om det är lite sorgligt att säga hej till någon som du är nära så vet du att det är temporärt. Kvällen kretsar till stor del kring familjen i en blandning av kaos och hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en familjemedlem som går igenom mycket som är bra just nu, men sammantaget blir det lite väl mycket för den här personen och hen behöver din hjälp. Tillsammans kan ni strukturera och få till bra rutiner för hen. Du gillar att känna dig behövd.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons