Dagens horoskop tisdag 1/10

30 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för 1 oktober 2024 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV: Kultfilmen Strul får en remake – med Filip Berg och Amy DeasismontBrand logo
POV: Kultfilmen Strul får en remake – med Filip Berg och Amy Deasismont

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att vara metodisk och jobba förnuftigt snarare än att vara impulsiv som du brukar vara. Du tänker igenom dina beslut noggrant, särskilt när det kommer till pengar och ekonomi. Idag får du ett glädjande beslut som rör något som har med ditt boende att göra.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om ordning och struktur vilket är två ord som de flesta jordtecken uppskattar. Även om Oxen är mer kreativa och lite mindre strukturerade än sina systertecken så finns det ändå en vilja hos dig att skapa ordning och reda, något som du gör idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen bjuder på en rad tålamods krävande uppgifter, men som tur är så finns det en hel del av den varan hos dig idag. Privat så pratar du mycket med en vän eller familjemedlem som har personliga problem. Du vill verkligen visa att du finns där för hen om hen behöver dig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Även under tisdagen är du väldigt grundad och du gör saker på ett praktiskt sätt. För dig är det viktigt att både kunna jobba med huvudet och med dina händer. Du trivs bäst när du kan alternera mellan olika arbetsuppgifter. Om du är teoretiker på jobbet har du troligtvis en praktisk hobby istället.

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen är du ganska trött och det gör att du inte orkar höja tempot så mycket som du skulle vilja. Lyssna på din kropp och ditt hjärta. Ibland måste man få ta det lugnare även om kraven på dig är många. På kvällen gör du så lite som möjligt. Har du möjlighet så blir det en väldigt tidig kväll.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen handlar om att agera strategiskt och det är något av din specialitet. Du vet precis vad du ska göra för att saker ska gå din väg, du tror på hårt arbete snarare än tur när det kommer både till allmänna arbetsuppgifter och uppgifter som rör pengar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Även under tisdagen påverkas du en hel del av jord. Försök att förankra de beslut som måste fattas idag, för resten av veckan kommer se annorlunda ut. Idag får du även ett gott råd från en medarbetare eller chef. Det här är ett råd som kommer att bespara dig utgifter om du använder dig av det.

Skorpionen 23/10-21/11

Någon i din närhet har ljugit för dig och idag avslöjas den här lögnen. Det kan röra sig om något ganska trivialt som en vit lögn för att skydda dina känslor till något som är betydligt mer komplicerat. Oavsett vad det är så konfronterar du vännen ifråga.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om logiska val och att göra upp en strategi för veckan. Det blir en ganska lugn dag eftersom du vägrar att stressa. Stress innebär oftast att man tar genvägar och genvägar blir sällan bra. Den här dagen försöker en chef att få dig att tacka ja till en tjänst eller uppgift som du inte vill ha.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir ganska lika måndagen. Du fokuserar på jobbet, på att komma igång eller fortsätta med din träning och att äta lite bättre och lite mer varierat. När det kommer till jobbet så får du ligga i, det är full fart just nu och du behöver växla upp för att inte halka efter.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen påbörjar du ett nytt och spännande projekt där du kommer att variera fysiskt och teoretiskt arbete. Det blir mer att jobba med händerna och mindre möten, något som passar dig utmärkt. Idag får du en snilleblixt som kan förändra en hel del i ditt sätt att arbeta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag struntar du fullkomligt i all drama omkring dig. Du är mer fokuserad på att göra saker rent praktiskt och kan du undvika pappersarbete idag så gör du det. Det finns en lugn charm över ditt tecken idag som gör att dina kollegor gärna umgås med dig. På kvällen väntar nyheter.

Annons