Dagens horoskop lördag 5/10

04 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för lördag 5 oktober 2024 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Tre skotrender du inte får missa i höstBrand logo
Tre skotrender du inte får missa i höst

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om en hobby som du har. Det är sällan du kan investera så mycket tid i det här intresset som du gör idag. Lördagen handlar om att göra saker som får dig att bli inspirerad. Det finns en kreativitet hos dig som behöver få flyga fritt. Kvällen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Efter en intensiv och delvis turbulent vecka så handlar lördagen om att varva ned och vara med familjen. Det blir en dag som fokuserar främst på god mat och ett fritidsintresse som du har. Du tycker att det är roligt att göra saker tillsammans med din familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en vän som är rädd för allt som hen inte testat tidigare och det är en person som aldrig är spontan. Idag försöker du få hen att bli lite mer impulsiv och pröva nya saker. Det kan bli svårt, men är det någon som kan vara övertygande så är det just du.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen kretsar kring familjen eller dina närmaste vänner. Det blir en dag dedikerad till god mat och hemmamys. Om vädret är bra kan det även inkludera aktiviteter som korvgrillning och skogspromenader. På kvällen blir det lekar eller spel av något slag.

Lejonet 23/7-22/8

Idag utmanar du dig själv inom ett ganska nytt område för din del. Det blir både svårt och roligt på samma gång. Som Lejon så ser du positivt på lärandet och på att träna. Du kan till och med tycka att processen i lärandet är roligare än de kunskaper som du skaffar dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen handlar om fest och att fira. Du vill glittra idag oavsett om det rör sig om en heldags firande eller en kvällsaktivitet. Det finns passion och glädje i ditt tecken vilket får dig att bli nästan självlysande av charm och utstrålning. Njut av den här lördagen, du träffar många intressanta personligheter idag.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir äventyrlig och annorlunda. Släpp loss och ha kul och bry dig inte så mycket om huruvida du lyckas eller misslyckas. Idag är det mer äventyret i sig som är det viktiga, inte resultatet. Kvällen blir festlig med en ny, lite udda bekantskap.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag fokuserar du mycket på en släkting som behöver dina råd och din hjälp. Det här är något som du planerat in under lång tid eftersom tid brukar vara en bristvara i ditt liv. Idag får du ett råd som både är lite fräckt och väldigt användbart på samma gång.

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om ett firande av något slag. Oavsett om det är tårtkalas för en yngre person eller en riktig helkväll så blir det mysigt och avslappnat. Är det en större fest tar du chansen att glänsa lite extra. Skytten är glittrande i vanliga fall men ikväll är det extra allt som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Även lördagen handlar om fest och om att njuta av livet. Idag kan det bli en heldag med dina närmaste vänner eller familj. Ni börjar tidigt med en trevlig lunch eller rent utav brunch och sedan är det roliga aktiviteter, firande och fest som gäller. Det blir en härlig lördag.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen bjuder på trevligt sällskap, en hobby och massor av frisk luft. Det blir en avslappnande dag där du inte tänker på något annat än nuet. Har du dessutom sällskap av ett husdjur eller av barn så förhöjs den här upplevelsen ytterligare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en vän, släkting eller bekant som är duktig på att ställa upp när du behöver hjälp. Idag behöver hen lite assistans och du känner att du inte kan avstå även om du har mycket annat att tänka på. För dig är det viktigt att vara lojal mot dem som alltid ställer upp på dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons