Dagens horoskop söndag 6/10

05 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för söndag 6 oktober 2024 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024Brand logo
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024

Väduren 21/3-19/4

Idag tar du hand om dig själv utifrån och in. Det blir en dag som bjuder på allt från hemmaSPA till mysfrukost och tid att planera framåt. För dig är det extra viktigt att ha roliga saker att se fram emot, vare sig det rör sig om privata intressen eller en vidareutbildning inom ditt arbete.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen bjuder på en utflykt och på lite nya miljöer. Det blir en dag då du dagdrömmer en hel del, men det finns ett korn av verklighet i dina drömmar. Även om du tänker stort så är det inte orimliga planer som du målar upp. Kvällen bjuder på ett efterlängtat samtal.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på oväntat besök, glädje och en massa skvaller. Det blir en givande men lite annorlunda söndag där minnena får styra över söndagens aktiviteter. Under dagen provar du på saker som du gjorde som barn eller tonåring. Du vill se om det är lika kul idag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har mycket du vill göra den här dagen och du gör det gärna tillsammans med dina nära och kära. För dig handlar helgen om att kunna vara tillsammans och hitta på roliga och stimulerande aktiviteter ihop. Du gör gärna något kreativt eller konstnärligt den här söndagen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du höra något i förbigående som du tycker är för intressant för att släppa taget om. Det handlar om ett rykte eller en spekulation som kan ändra på mycket om det visar sig innehålla sanning. Idag forskar du vidare i det du har hört, du är nyfiken och vill veta mer.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här söndagen handlar om ett slut men också om en ny början. Du drar någon slags gräns den här dagen och börjar titta framåt istället för att älta saker du inte kan förändra. Jungfrun är väldigt pragmatisk, så kan du inte göra något åt situationen så släpper du den.

Vågen 23/9-22/10

Gårdagens äventyr gav mersmak och idag försöker du utveckla det du lärt dig ytterligare. Du älskar att kunna vara kreativ samtidigt som du är lite rädd för att det inte ska bli bra. Var inte så hård mot dig själv, ingen är bra på nya saker direkt, alla måste öva.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen handlar om utomhusaktiviteter och en rejäl portion med frisk luft. Det här blir verkligen en bra men lite annorlunda dag där du gör saker på ditt sätt. Vissa Skorpioner söker sig ut i naturen medan andra föredrar aktiviteter i stadsmiljö.

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig lite avslagen idag så därför stannar du helst hemma med familjen eller hänger med dina närmaste vänner. Det blir en dag där det är mysigt och lugnt snarare än roligt och aktivt. Söndagen handlar om återhämtning och om att samla energi för kommande vecka.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter några spontana dagar så känner du att du behöver komma in i dina rutiner igen. Idag tränar du gärna, äter nyttigt och tillbringar tid ute i den friska luften. Helst är du ute i naturen, men finns det inte skog i närheten så kan en stadspromenad duga som ersättning.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om ett privat projekt och om att göra saker tillsammans med familjen. Nu när familjen inte ser ut på samma sätt som tidigare, det kan vara barn som flyttat en ny familjekonstellation eller annat som ändrats, så gäller det att hitta nya sätt att umgås på.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det familjen som gäller. Du ägnar gärna dagen åt mysiga aktiviteter som att baka tillsammans, ta en promenad eller grilla korv. För dig handlar gemenskap och lika mycket om gemensamma aktiviteter som att bara ses på en fika. Det blir en härlig och avslappnande dag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons