Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Saker du kommer ångra att du rensat ut ur garderoben

14 okt, 2024
AvEmma Castman
Street style Milano fashion week
På väg att ta tag i den överfylla garderoben och påbörja en ordentlig rensning? Läs igenom den här listan innan du börjar – det finns nämligen en del saker du garanterat kommer ångra att du rensat bort.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Skapa den perfekta kapselgarderobenBrand logo
Skapa den perfekta kapselgarderoben

Välbehagskänslan som infinner sig när garderoben är rensad är svårslagen – du hittar äntligen det du letar efter och känner inspiration när du öppnar garderobsdörrarna på morgonen. Innan du kavlar upp ärmarna och sätter igång med den stora rensningen är det dock bra att ta ett par saker i beaktande. Det finns nämligen plagg du garanterat kommer ångra att du gjort dig av med.

Spana in tre exempel här!

Saker du inte ska rensa ut ur garderoben

Klädesplagg du älskar, men som känns omoderna

Trender kommer och trender går. Jeansen du älskar över allt annat och som sitter som en smäck har blivit otrendiga, och du känner inte riktigt att de känns rätt längre. Men stopp, innan du gör dig av med ditt gamla favoritplagg bör du stanna upp och tänka efter. För även om du inte känner att du har utrymme för att spara allt bör du behålla det som får dig att må bra – oavsett vad trendrapporterna säger. Snart är plagget inne igen, och då kommer du vara överlycklig över att du inte gjorde dig av med det!

Annons

Klädesplagg eller accessoarer som du har ärvt

Även om mormors gamla handväska eller stickade kofta inte kommer till användning speciellt ofta är det plagg förknippade med känslor och minnen. Energin du får av att ha den här typen av saker i garderoben kommer garanterat ge dig mer än det tar. Så, lider du inte av absolut platsbrist och måste rensa ut lovar dig att du kommer vara tacksam över att du tog beslutet att spara dina gamla arveplagg.

Klädesplagg du associerar till fina minnen

Sist men inte minst – klädesplagg förknippade med speciella händelser i ditt liv. Vi tänker till exempel på bröllop, jubileumsfester, första dejter eller andra minnen som ligger dig varmt om hjärtat. Det kanske känns som att plaggen tar plats och bara hänger där, men vi lovar – det är värt det.

Foto: TT

Annons