3 sallader med säsongens bästa råvaror
09 okt, 2023
AvRedaktionen ELLE
Komplettera tung måltid med fräscha och friska sallader. Använd säsongens råvaror och smaker för att skapa salladsmagi.
Annons
Ta tillvara på säsongens godaste råvaror och låt de skina i vackra, färgglada sallader! Favoriterna just nu är brysselkål, grönkål och betor i alla färger. Fräs brysselkål och gör en god sallad med kikärter, äpple och aprikoser. Eller kombinera grönkål med en annan säsongsfavorit, nämligen pumpan, och toppa det hela med syrligt granatäpple och fetaost. Korngrynssalladen blir extra fin om du använder dig av polkabetor och extra god om den får sällskap av betornas bästa vän – getosten!
Annons
BRYSSELKÅLSALLAD MED ÄPPLE OCH APRIKOS
Snacka om smakexplosion när du kombinerar kål, äpple, mandlar och aprikos.
Recept på brysselkålsallad>>
GRÖNKÅLSSALLAD MED PUMPA OCH GRANATÄPPLE
Grönkål, pumpa och granatäpple blir tillsammans en härlig färgfest!
Annons
Recept på grönkålssallad med pumpa>>
KORNGRYNSSALLAD MED BETOR OCH BÖNKRÄM
Den här salladen står sig som en egen rätt, gärna snyggt upplagd i skålar.
Recept på korngrynssallad>>
Annons