Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

3 sallader med säsongens bästa råvaror

09 okt, 2023
AvRedaktionen ELLE
3 sallader med säsongens bästa råvaror
Komplettera tung måltid med fräscha och friska sallader. Använd säsongens råvaror och smaker för att skapa salladsmagi.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rostad spetskål med brynt smörsåsBrand logo
Rostad spetskål med brynt smörsås

Ta tillvara på säsongens godaste råvaror och låt de skina i vackra, färgglada sallader! Favoriterna just nu är brysselkål, grönkål och betor i alla färger. Fräs brysselkål och gör en god sallad med kikärter, äpple och aprikoser. Eller kombinera grönkål med en annan säsongsfavorit, nämligen pumpan, och toppa det hela med syrligt granatäpple och fetaost. Korngrynssalladen blir extra fin om du använder dig av polkabetor och extra god om den får sällskap av betornas bästa vän – getosten!

Annons

BRYSSELKÅLSALLAD MED ÄPPLE OCH APRIKOS

Läcker brysselkålsallad med äpple och aprikos
Maria Warnke Nørregaard

Snacka om smakexplosion när du kombinerar kål, äpple, mandlar och aprikos.

Recept på brysselkålsallad>>

GRÖNKÅLSSALLAD MED PUMPA OCH GRANATÄPPLE

Låt grönkålssalladen få sällskap av pumpa, granatäpple och fetaost
Maria Warnke Nørregaard

Grönkål, pumpa och granatäpple blir tillsammans en härlig färgfest!

Annons

Recept på grönkålssallad med pumpa>>

KORNGRYNSSALLAD MED BETOR OCH BÖNKRÄM

Matig korngrynssallad med betor, bönkräm och getost
Maria Warnke Nørregaard

Den här salladen står sig som en egen rätt, gärna snyggt upplagd i skålar.

Recept på korngrynssallad>>

Annons