3 varma vinterdrycker – med godsaker till
Glögg och pepparkakor i all ära men ibland vill man värma sig med något annat. Att krydda upp sin apelsinjuice och värma den är inte alls en dum idé, det är otippat gott till ädelost! Är du trots allt ändå en av dem som vill ha glögg tycker vi att du ska testa vit glögg i sällskap av bakad, rinnig brie. Mums, säger vi bara! Och för den sötsugne rekommenderas varm choklad som får en spännande twist med tahini. Till detta mumsar ni på salta, chokladdoppade kringlor!
Vit glögg
Bakad, rinning brie – finns det något godare? Det är precis vad vi väljer att servera till den vita glöggen.
Recept: Vit glögg med bakad brie
Varm choklad med tahini
Tahini ger en salt och lite bitter touch till den varma chokladen. Njut med salta kringlor som doppats i choklad.
Recept: Varm choklad med tahini och chokladdoppade kringlor
Varm kryddad apelsinjuice
Värm upp apelsinjuicen och spetsa med Cointreau, rom, kardemumma och kanel. Så gott till ädelosten!