5 recept med säsongens bästa primörer
Det är inte bara solen som börjar titta fram nu, den får även sällskap av säsongens godaste primörer. Håll utkik efter rädisor, sparris, färskpotatis och det bästa av allt – jordgubbarna! Att smaksätta sin ärtsoppa med lite gräslök ger onekligen en försmak av sommaren och potatissallad känns som ett givet alternativ när man får lägga tassarna på årets första färskpotatis. Den serverar vi med frasiga små fiskbiffar med räkor! Eftersom en pizza aldrig sitter fel så gör vi en lyxigare variant med krämigt ägg, sparris och skinka. Och för den som lyckas hugga en låda jordgubbar finns det inga andra alternativ än att äta dem med vår gräddiga cheesecake!
GRÖN ÄRTSOPPA MED GRÄSLÖK OCH KRUTONGER
Härligt lätt soppa som passar även på varmare dagar. Just gräslöken ger den där extra touchen av sommar!
Recept på grön ärtsoppa>>
BARBECUEKYCKLING MED SOMRIG SALLAD
Den kryddiga kycklingen gör sig väldigt fint i sällskap med en jordgubbs-spetsad sallad.
Recept på barbecuekyckling>>
PIZZA MED KRÄMIGT ÄGG, SPARRIS OCH SKINKA
Det krävs inte mycket för att göra en pizza lite extra lyxig – här är ett par tillbehör som gör pizzan till något utöver det vanliga!
Recept på extra lyxig pizza>>
FISKBIFFAR MED RÄKOR OCH FÄRSKPOTATISSALLAD
Små frasiga fiskbiffar kryddas med räkor, lök, dill och citron, det här är fisk på nytt sätt!
Recept på fiskbiffar>>
BAKAD CHEESECAKE MED CITRON OCH JORDGUBBAR
Den här gräddiga cheesecaken är en riktig favorit, toppa den med årets första jordgubbar och njut!