Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

5 gröna favoriter för alla tillfällen

01 nov, 2022
AvRedaktionen ELLE
5 gröna favoriter för alla tillfällen
Visst vill vi njuta av gröna, goda rätter på bordet! Laga alla eller välj ut dina favoriter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällenBrand logo
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

Lätta upp middagen med en eller flera gröna rätter som passar såväl köttätare som vegetarianer. Ta tillvara på rotselleri, den gör sig otroligt bra att långbaka i ugnen tillsammans med svamp och nötter. Rödbetsflarn med ricotta är en sötsalt galette som passar utmärkt till förrätt eller som plockmat. För alla kalla dagar så är det en krämig pumpasoppa med rostad tempeh vi lagar. Eller varför inte prova jordärtskockor med hemgjord grönkålspesto? Så himla gott! Efterrätten har vi såklart inte glömt – här bjuds det på mjuk pepparkaka med gudomlig kanelfrosting!

Annons

LÅNGBAKAD ROTSELLERI MED SVAMP OCH NÖTTER

Den milda rotsellerin trivs bra i smakrikt sällskap.

Till recept>>

RÖDBETSFLARN MED RICOTTA OCH SVARTA VINBÄR

Sötsalta bakade vinbär blir pricken över i på denna frasiga galette.

Till recept>>

Rödbetsflarn med ricotta och svarta vinbär passar perfekt som plockmat

PUMPASOPPA MED ROSTAD TEMPEH

Tempeh är en fermenterad variant av tofu med ett härligt tuggmotstånd!

Annons

Till recept>>

JORDÄRTSKOCKOR MED GRÖNKÅLSPESTO

Peston smakar lika gott till pasta.

Till recept>>

MJUK PEPPARKAKA MED KANELFROSTING

Använd flera olika tyllar till frostingen, och spritsa tätt.

Till recept>>

Mjuk pepparkaka med kanelfrosting kommer vara uppskattad på fikat
Annons