6 lättlagade och lyxiga vardagsrecept
Våga ta steget och utmana dig lite i köket och testa ett par nya rätter, det behöver inte vara varken svårt eller tidskrävande. Här kommer ett par vardagsrätter som tar middagsupplevelsen till nya höjder. Röding är en fin fisk som förtjänar fina tillbehör, vi toppar den med rom, fraiche och finhackad rödlök. Vill du ha något superenkelt och samtidigt supergott så ugnsrostar du morötter och serverar med pocherat ägg och örtgremolata. Bland rätterna finns också en liten flirt med det japanska köket, som en frasigt god tonkatsu med krämig kålsallad. Grönkålspastan toppar vi med pangrattato, vilket är stekta brödsmulor med vitlök och örter. Det finns gott om goda grejer att välja på, du hittar garanterat din nästa paradrätt här!
Stekt röding och rostade betor
Vi toppar rödingen med rom, fraiche och rödlök. Rosta betor till och njut!
Recept: Stekt röding
Ugnsrostade morötter, ägg och örtgremolata
Ugnsrosta morötter och servera med pocherad ägg och örtgremolata för en komplett måltid!
Recept: Ugnsrostade morötter med pocherat ägg
Tonkatsu med kålsallad
Den japanska schnitzeln toppas med het sås och serveras med krämig kålsallad. Mums!
Recept: Tonkatsu – japansk schnitzel
Smashed broccoli med kycklingfärsbiffar
Testa att smasha broccoli – den får härlig smak i ugnen där osten gör sitt till!
Recept: Smashed broccoli med kycklingfärsbiffar
Grönkålspasta med pangrattato
Pangrattato är stekta brödsmulor smaksatta med vitlök och örter. Det ger pastan ett härligt krisp.
Recept: Grönkålspasta
Krämig potatissallad och lamm
Potatissalladen passar perfekt till lammet. Det är gott att också blanda ner ett tärnat syrligt äpple i potatissalladen.
Recept: Potatissallad och lamm