4 goda bakverk med frukt och grönt
Vissa frukter är vi vana vid att använda oss av när vi bakar, som att göra en citronkaka med vallmoglasyr eller klassikern banan och jordnötssmör i ett ljuvligt bananbröd med jordnötsfrosting. Men visste du att svarta bönor förhöjer smaken av choklad? Eller att rödbetor inte bara ger en vacker rosa färg utan också gör bakverket saftigare? Baka vår kladdkaka med svarta bönor och Nutellafrosting eller en rosa dröm i form av en rödbetskaka med frosting. Oemotståndligt gott!
CITRONKAKA MED VALLMOGLASYR
Citron och vallmo är en helt oemotståndlig kombination i en kaka. Prova själv!
Till recept>>
KLADDKAKA MED SVARTA BÖNOR OCH NUTELLAFROSTING
Att baka med svarta bönor förstärker chokladsmaken, men du anar inga bönor.
Till recept>>
BANANBRÖD MED JORDNÖTSFROSTING
Banan och jordnöt är en given hit tillsammans. Här i en god kaka!
Till recept>>
RÖDBETSKAKA MED ROSA FROSTING
Rödbeta får ge saftighet och färg åt både kaka och frosting.