Grilla allt – snacks, förrätt, varmrätt och dessert
Maximera glöden och tillaga alla rätter på grillen! Huvudrätten är heta grillade spareribs som serveras med en frisk asiatisk sallad som lättar upp. Passa på att grilla grönsaker och servera i en ljummen pärlgrynssallad med parmaskinka. Årets godaste snacks som vi inte kommer få nog av är grillade pimientos de padrón och små potatisar med persiljeolja – funkar att äta innan, under och efter middagen. Såklart grillar vi ju också efterrätten och det blir en spröd kanelsockerkaka med marinerade jordgubbar och färskostkräm. Så vad väntar du på? Ut och tänd grillen!
LJUMMEN PÄRLGRYNSSALLAD MED GRILLADE GRÖNSAKER OCH PARMASKINKA
Ljummen sallad med grillade grönsaker. Använd hela, nyttiga korngryn eller polerade korngryn, så kallade pärlgryn.
Till recept>>
HETA GRILLADE SPARERIBS MED ASIATISK SALLAD
Hett, sticky och gott!
Till recept>>
GRILLADE PIMIENTOS DE PADRÓN OCH POTATISAR MED PERSILJEOLJA
Bästa snacksen!
Till recept>>
GRILLAD KANELSOCKERKAKA MED MARINERADE JORDGUBBAR
Grillen ger kakan en spröd yta som passar perfekt med färskostskräm och bär.