Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Grillade persikor med biscotti och glass

24 maj, 2024
AvGitte Heidi Rasmussen
Recept på grillade persikor med biscotti och glass
Betina Hastoft
Vi älskar att lägga även efterrätten på grillen! Här blir det persikor med krossad biscotti och glass. Hur gott låter inte det?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lyxiga chokladbollar med brynt smörBrand logo
Lyxiga chokladbollar med brynt smör

Grillade persikor med biscotti och glass

Lättlagad sommardessert med mjuka persikor och knaprigt smul på toppen.

Avsluta middagen med grillade persikor med biscotti och glass
Betina Hastoft
Annons

4 portioner

Du behöver:

2 persikor
40 g biscotti
2 msk syrup, gärna med persikosmak

Till servering:

2 dl vaniljglass
Ätbara blommor eller örter

Gör så här:

  1. Skölj persikorna, halvera dem och ta bort kärnan. Lägg persikorna i en ugnsfast form. Fyll persikorna med krossade biscotti och ringla över syrup.
  2. Grilla på grillen (eller i ugnen) i 10–15 minuter över indirekt värme tills de mjuknar. Servera genast med glass, ätbara blommor och extra syrup.

Foto: Betina Hastoft

Annons