Lättlagad trerätters till alla hjärtans dag – signerad Catarina König
Här bjuder jag på en mysig trerättersmeny, där varmrätten och desserten går att förbereda dagen innan. Till förrätt blir det friterade bao buns med löjrom, en underbar och himla enkel rätt att få till. Till varmrätt serveras en mustig hummersoppa med fint hackat hummerkött som jag lägger i mitten av tallriken innan soppan hälls på. Till dessert har jag valt min favoritkladdkaka med extra mycket lyx – mängder av kokos och en underbar chokladmousse på toppen.
Friterade bao buns med löjrom
Enkelt, lyxigt och så gott. Servera till ett glas bubbel!
Recept: Friterade bao buns
Lyxig hummersoppa
Att göra hummersoppa är inte alls svårt – den här kommer att göra succé!
Recept: Extra lyxig hummersoppa
Kokoskladdkaka med chokladmousse
Du kan förbereda desserten dagen innan men vänta med att spritsa på chokladmoussen tills kakan ska serveras.
Recept: Alla hjärtans kokoskladdkaka