Lyxig trerätters med kammusslor, torsk och mangoglass
01 nov, 2022
AvRedaktionen ELLE
Slå på stort och bjud på en lyxig meny med wow-faktor – som ändå inte svår att laga!
Annons
Lyxa till det med en barnsligt enkel trerättersmeny. Till förrätt blir det rimmade kammusslor med svart aioli, servera gärna i läckra snäckskal. Till varmrätt blir det klassiska smaker i form av torsk med fransk blanquettesås som smaksätts med rökt ost. Och efterrätten blir en hemgjord mangoglass med chokladcrunch. Lätt- och lyxlagat!
RIMMADE KAMMUSSLOR MED SVART AIOLI
Svart vitlök finns i välsorterade affärer, men den vanliga vita går också bra att använda.
Annons
Till recept>>
TORSK MED BLANQUETTESÅS
Klassisk fransk sås, här smaksatt med rökt ost.
Till recept>>
MANGOGLASS MED CHOKLADCRUNCH
Len glass som får sitt krisp från krossade chokladkakor.
Till recept>>
Annons