Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatVintips till middagen

McDonald’s släpper minimalistiskt merch – med din favoritbeställning

08 jul, 2024
AvNami Kawakita
McDonald’s släpper minimalistiskt merch – med din favoritbeställning
Planerar du att besöka RIX FM:s festivalturné i sommar? Passa på att lägga tassarna på en t-shirt med ett väldigt enkelt men unikt motiv – din favoritbeställning från McDonalds.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Smashed burger med lök & tryffelmajonnäsBrand logo
Smashed burger med lök & tryffelmajonnäs

Alla har vi vår go to när vi stannar på McDonald's, cheeseburgare, pommes, Big Mac – valen är många men visst har man sin favorit. Den som besöker RIX FM:s festivalturné i sommar har möjlighet att skräddarsy sin egen individuellt anpassade t-shirt – med kvittot från sin favoritbeställning.

McDonald’s nya merch kommer finnas tillgänglig på alla stopp under RIX FM:s rikstäckande festivalturné mellan den 11 juli och 21 augusti. För att lägga händerna på en t-shirt krävs att festivalbesökare besöker Donkens tält på festivalområdet, lägger sin favoritbeställning i en kiosk på plats för att sedan se kvittot printas i realtid på t-shirten.

Annons
Skräddarsy din t-shirt med din favoritbeställning från McDonald's

– Det ska bli spännande att se vad fansen skapar. Vissa har ju helt unika menykombinationer, medan andra är lite mer traditionella. Oavsett säger ens beställning något om en själv, och nu kommer man kunna visa det på ett oväntat sätt, säger Susanne Wahlberg, McDonald’s.

Merchen är världsunik och kommer endast gå att få tag på under festivalen 2024. Genom detta begränsade släpp hoppas McDonald’s och RIX FM lösa ett problem många festivalbesökare delar – att skapa en unik outfit som också säger något om en själv.

Vad hade det stått på ditt kvitto?

Annons