Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Tre ostfavoriter som vi aldrig kan få nog av

12 aug, 2022
AvRedaktionen ELLE
Tre ostfavoriter som vi aldrig kan få nog av
Låt goda ostar ge smak och mättnad i kombination med fräscha grönsaker och matiga smörgåsar. Bra att ha på lut i kylen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspastaBrand logo
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

Många vegetarianer som äter mjölkprodukter undviker ost, eftersom ost traditionellt görs av mjölk och löpe, ett ämne som finns naturligt i kalvens mage. Men idag tillverkas många ostar istället med ystenzym, ett mikrobiellt framställt alternativ till löpe. Fritt fram, alltså! Här har vi samlat våra favoritrecept där osten står i centrum!

KRISPIG MELONSALLAD MED VITOST

Söt melon, krispiga grönsaker och salt feta- eller vitost blir en underbar smakkombination.

Annons

Till recept>>

TOAST MED GRILLAD SPARRIS, AVOKADOMASH OCH MOZZARELLA

Krämig mozzarella och krispig sparris på bädd av mjuk avokado och frasigt bröd – hallelujah!

Till recept>>

SALLAD MED GRAVAD LAX OCH FLUFFIG FÄRSKOSTKRÄM

Laxen ska ligga i kylen och gotta till sig i två dagar. Är tiden knapp – köp färdig gravlax!

Till recept>>

Smakrik sallad med gravad lax och fluffig färskostkräm
Annons