Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Shoppingtips Modetrender London Fashion Week Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Hösten hos Cos är här – allt om visningen och plaggen vi har span på

11 sep, 2024
Hösten hos Cos är här – allt om visningen och plaggen vi har span på
Ännu en visning signerad svenska Cos har gått av stapeln på modeveckan i New York. Denna gång visades höstens kollektion – och delar av kollektionen finns redan i butik!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nuBrand logo
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nu

I en stor lagerlokal i Brooklyn Navy Yard gjorde Cos stilsäker comeback på modeveckan i New York – och det är inte första gången som de rikta blicken till den amerikanska modestaden. Under årets visning presenterades en kollektion designad med inspiration från naturens textur och färgpalett med jordnära toner och poppiga gröna accenter. Ett fortsatt fokus på deras starka kärna, moderna basplagg, genomsyrar kollektionen. Ett tydligt tecken på att en modern skräddarsydd design med innovativa former och skarpa silhuetter är att vänta hösten 2024. Dessutom toppas kollektionen av inslag som både känns modernt och lekfullt. Som en (otrolig) ko-mönstrad jacka och transparenta strumpor stylade med ballerinaskor.

Annons
ulrichknoblauch
ulrichknoblauch

ANNONS Här kan du shoppa höstens kollektion hos Cos

Och vet du vad? Delar av kollektionen finns redan nu i butiker runt om i världen. Skräddade basplagg i jordnära färgval, mjuk kashmir i höstfärger som mossgrönt, vinrött och beige – och puffiga kuvertväskor är inslag som redan nu är lanserade.

En försmak på höstens Atelier-kollektion

Dessutom visades en försmak av den kommande Atelier-kollektionen på catwalken! Den mer exklusiva och hantverksfokuserade Atelier-kollektion hämtar detta år sin inspiration från balettens eleganta värld där både form och rörelse spelar roll. Allt från balettens eleganta former plockas upp i kollektionens silhuetter och dess mjuka rörelse visas i silkesplagg och skira material. Som pricken över i:et osar även kollektionens accessoarer helt rätt känsla! Blicka bara till de lurviga skorna och skarpa väskorna. Dessa plagg kommer lanseras under oktober så om du är sugen – håll ögonen hos Cos!

Annons
Launchmetrics.com/spotlight
Daniele Oberrauch
Daniele Oberrauch
Launchmetrics.com/spotlight
Annons

Foto: Launchmetrics/spotlight/Cos

Annons