Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Desiré Inglander om modeveckan i Paris och den exklusiva visningen

07 okt, 2024
Desiré Inglander och Armand Duplantis har stått i strålkastarljuset under Paris Fashion Week. På Hermès SS25-visning satt de front row och ELLE passade på att ställa några frågor om modeupplevelsen i modestädernas modestad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #10 Här är byxorna som trendar stort i höstBrand logo
ELLE Trend #10 Här är byxorna som trendar stort i höst

Fashion Month är över för den här gången. I ungefär en månads tid har de internationella modeveckorna avlöst varandra och sist ut var Paris Fashion Week. Den franska huvudstaden bubblade av inspiration – såväl på catwalken som på streetstyle-scenen – och visade i vanlig ordning upp vilken modestad den faktiskt är.

Givetvis har vi också haft span på kändistäta front rows. För bland fashionistas, branschveteraner och modejournalister lockar Paris också alltid kändisar som tar tillfället i akt att klä upp sig och spana in vårens hetaste trender.

Annons
Hermès SS25 Gregory Scaffidi/launchmetrics/spotlight

Bland gästerna den här säsongen har vi sett två svenska stjärnor stråla lite extra, nämligen Armand Duplantis och Desiré Inglander.

Desiré Inglander och Armand Duplantis om Hermès visning

Under lördagen i Paris intog powerparet Hermès visning av kommande vår- och sommarkollektion. Efteråt fick ELLE ställa några frågor till Desiré om upplevelsen signerad det anrika, franska modehuset. Se och läs nedan!

Vilken var din favoritlook på catwalken från Hermès SS25?

Annons

– Jag var verkligen imponerad av färgkombinationerna som visades på catwalken. Mycket beige, brunt, men de lade även till orangea detaljer och några rosa looks också vilket var en härlig touch på det hela.

Desiré Inglanders favoritlook från Hermès SS25-visning i Paris. Foto: Hermès

– Det var en beige Manchester-inspirerad läderlook som fångade min blick extra mycket. Jag föll verkligen för en midi-kjol med stövlar, sedan blev jag väldigt imponerad när jag fick höra att det ser ut som Manchester men att det egentligen är läder.

Annons

Såg du någon stylingkombination på visningen som du tar med i höst eller vår?

– Kjol och boots framförallt, jag älskar en midi- eller maxikjol med ett par boots. Perfekt under hösten när det inte längre är väder för öppna klackar.

Berätta om din och Armands look för dagen!

– Jag bar en jacka från Hermès men valde att ha den på axlarna för att göra den mer till en ”accessoar”. Till det bar jag en stickad klänning från Adoore. Armand valde att matcha sin outfit efter den Hermès-slips som han hittade här i Paris. Han bar en Saman Amel-kavaj och ett par kostymbyxor från Tommy Hilfiger. Vi valde looks som verkligen kändes oss.

Annons
Hermès SS25
Hermès SS25

Vad är det roligaste med att vara på plats på Paris modevecka?

– Det roligaste med Paris Fashion Week är att träffa en massa nya människor men även all inspiration man får av omgivningen. Jag får en känsla av att det är extra puls och man bara hänger med.

Summera din upplevelse av Paris Fashion Week med tre ord!

– Inspirerande, klassiskt, glatt.

Gregory Scaffidi/launchmetrics/spotlight

Foto: Hermès/Filippo Fior/Gorunway

Annons