Populärt: Sofia Richie GraingeTv-serierBoktipsKrönikor

Det läser, lyssnar och tittar Clara Hallencreutz i sommar

16 jul, 2024
AvHelena Skoog
clara hallencreutz
Alexandre Bonnet
Hon är den ständigt aktuella konstnären, som ligger bakom årets designchampagne från Bonnet och alltid står på vår favoritlista. Men hur ser Clara Hallencreutz egen lista ut?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
En dag med #3 – Clara HallencreutzBrand logo
En dag med #3 – Clara Hallencreutz

TITTAR PÅ

Baby reindeer, lite för att den är bra men mest för grupptryck.”

LÄSER

Maali Almeidas sju månar av Shehan Karunatilaka. Otrolig, försöker läsa den så långsamt som möjligt för jag har grov separationsångest.”

maali almeidas sju månar

PÅ REPEAT

”Det är inte jag som är dj hemma, så i högtalarna spelas Surface pressure (Encanto) eller Oompa loompa (Wonka), men i hörlurarna spelar jag Dolly Parton just nu.”

Annons

PODDFAVORIT

”Jag är poddtok så listan är lång, men några favoriter av favoriterna är This American life, Ted talk radio hour, Desert island discs, Spanarna, nya säsongen av Serial, Radiosporten dokumentär (otippat för jag finner sport totalt ointressant, men atleter extremt spännande), P3 ID.”

spanarna p1

BESÖKER

”Med barn, Moderna museets ateljé, drop in på söndagar. Utan barn älskar jag alla vinbarer och restauranger på Tegnérgatan (eller så är det för att jag är lat och inte rör mig från min egen gata).”

Annons

FÖLJER

”Jag följer nog bara personer jag känner, för jag tycker det är svårt att hinna med ens det. Men jag följde Cédric Grolet ett bra tag, var dock tvungen att avfölja för det var för hypnotiserande.”

Min look #6 - Clara HallencreutzBrand logo
Min look #6 - Clara Hallencreutz
Annons