Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Desiré Inglander och Mondo Duplantis är förlovade: "Fortfarande i chock"

11 okt, 2024
AvCassandra Lindblom Riso
Desire inglander mondo duplantis fotografering modell
Eric Josjö/Söderberg Agentur
Efter fyra år tillsammans har Desiré Inglander och Mondo Duplantis förlovat sig. "Det här var mycket mer nervöst än att tävla", sade han till Vogue Scandinavia om frieriet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #15 – Desiré InglanderBrand logo
Min rutin #15 – Desiré Inglander

Det är inte bara vi som har drabbats av total Desiré och Mondo-feber. Desiré Inglander och Mondo Duplantis har fullkomligt dominerat i sociala medier den senaste tiden, och på röda mattan och så sent som under Paris modevecka konstaterade vi att de kanske är modevärldens nya it-par. Och nu tar paret nästa steg mot att gifta sig.

Friade på stranden i Hamptons

Mondo överraskade Desiré med att gå ned på knä, mitt under fotografering med Vogue Scandinavia. Frieriet ägde rum i Hamptons i USA – och var en stor överraskning för Desiré som inte alls hade någon aning om vad som var på gång.

"Jag är fortfarande i total chock. Jag är en sådan kontrollmänniska, det är omöjligt att överraska mig", sade Desiré till magasinet efteråt. Mondo själv förklarade att planerat att fria sedan OS i Paris tidigare i år. Men han var väldigt nervös när stunden väl kom.

Annons

"Jag har aldrig varit mer nervös i hela mitt liv. Jag hade ett par saker att säga men jag tappade orden helt. Jag fick inte ut dem. Jag frös helt. Jag var mer nervös än vid OS. Det var inte ens nära. Verkligen inte nära. Jag kunde prata under OS", sade han.

mondo duplantis desiré inglander
Desiré och Mondo under OS i Paris i år. TT

Paret har varit tillsammans i fyra år och de träffades en midsommar.

– Vi hade dejtat i 3-4 månader och jag skulle tillbaka till USA för att träna för utomhussäsongen. Och jag brukar aldrig resa om jag inte måste, men Desiré var i Istanbul för ett modelljobb, så jag sköt upp USA-resan och åkte och hälsade på henne i stället. Då insåg jag att det här är på riktigt. Det var en stor grej för mig att göra. Och sen hade vi en fantastisk semester ihop, har Mondo tidigare berättat för ELLE om hur paret blev tillsammans.

Annons