Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Så hedrar One Direction Liam Payne efter hans bortgång – ord för ord

18 okt, 2024
AvCassandra Lindblom Riso
one direction på röda mattan
TT
Liam Paynes plötsliga död har berört One Direction-fans världen över. Nu uttalar sig hans tidigare bandmedlemmar om sorgen efter hans bortgång. "Vi är fullständigt förkrossade", säger de.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV #6 Love is blind US, k*k-talet och Met-galan-favoriterBrand logo
POV #6 Love is blind US, k*k-talet och Met-galan-favoriter

31-åriga Liam Payne avled den 16 oktober efter ett fall från tredje våningen på ett hotell i Buenos Aires. Hans bortgång har berört miljontals One Direction-fans världen över, och nu bryter hans tidigare bandmedlemmar Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson och Niall Horan tystnaden gemensamt på Instagram.

"Vi är helt förkrossade av nyheten om Liams bortgång. Med tiden, och när vi alla är redo för det, finns det mer att säga. Men just nu behöver vi ta tiden till att sörja och bearbeta förlusten av vår bror, som vi älskade så mycket", skriver de i ett gemensamt uttalande som avslutas med "vi älskar dig Liam". Zayn, Harry och Louis har även lagt ut separata inlägg om Liam, där de hedrar hans minne.

Annons
Instagram.com/Onedirection

Louis Tomlinson: "Jag älskar dig, kompis"

I Louis post på Instagram skriver han om förlusten av en bror. "Jag önskar att jag hade fått chansen att ta farväl och berätta för dig en sista gång hur mycket jag älskade dig, Payno, min vän, min bror. Jag älskar dig, kompis. Sov gott", skriver stjärnan. Han fortsätter med att skriva om Liams son. "Jag vill att du ska veta om att om Bear någonsin behöver mig, kommer jag vara den farbror han behöver och berätta för honom hur fantastisk hans pappa var."

Annons

Harry Styles: "Kommer alltid sakna honom"

Harry Styles delade också sitt minne av Liam, som han beskriver som en person med en smittsam energi. "Hans största lycka var att göra andra människor glada, och det var en ära att få stå vid hans sida när han gjorde det", skriver Harry. "Åren vi spenderade tillsammans kommer för alltid vara bland de bästa i mitt liv. Jag kommer sakna honom, alltid, min älskade vän".

Annons

Zayn Malik: "Vill krama dig en sista gång"

Zayn Malik, som lämnade One Direction 2015 för en solokarriär, delade en känslosam hyllning på Instagram. "Liam, jag har kommit på mig själv att prata högt med dig, så jag hoppas du kan höra mig. Jag kan inte sluta tänka på att det var så många samtal vi borde ha haft i livet", skriver han och minns vännen. "Jag förlorade en bror när du lämnade oss och jag kan inte förklara för dig vad jag skulle göra bara för att få krama dig en sista gång och säga farväl".

Niall Horan

Niall Horan träffade vännen Liam Payne nyligen, då han var på Nialls konsert i Argentina. Niall har inte gått ut med ett eget uttalande.

POV #5 Nobody wants this, vampyrer som väsen och skämmiga hemBrand logo
POV #5 Nobody wants this, vampyrer som väsen och skämmiga hem
Annons