Varje stjärnteckens hemliga själsfrände – enligt astrologin

17 okt, 2024
AvEmma Castman
Köpenhamns modevecka
Är din perfekta match Skytt, eller kanske Vädur? Vi tar sikte mot stjärnorna i hopp om att finna vägen till vår själsfrände!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärntecken

Många längtar efter att träffa sin stora kärlek. Men, att komma underfund med vem det är och vad man bör söka efter kan kännas svårt. För hur vet vi egentligen vad som är rätt och vem vi är mest kompatibla med? Enligt astrologin finns det faktiskt perfekta matchningar mellan varje stjärntecken. Så, låt oss kika närmare på det, och vad vi kan erbjuda varandra!

Stjärntecken som är själsfränder

VÄDUREN 21/3-19/4

Hemliga själsfränder: Skorpionen och Jungfrun

Väduren och Skorpionen styrs båda av Mars, planeten för ilska och aggression. Samtidigt är Skorpionen känd för att vara strategisk och intensiv medan Väduren är snabbare och mer impulsiv, vilket gör att de har stor potential till att balansera varandra genom livet.

Annons

När det kommer till Väduren och Jungfrun är de väldigt olika. Jungfrun är metodisk, eftertänksam och mycket kräsen, medan Väduren är det motsatta. De kan med andra ord lära sig av varandra och bli ett dream team.

OXEN 20/4-20/5

Hemliga själsfränder: Vågen och Skytten

Både Oxen och Vågen styrs av Venus, vilket de har gemensamt. Oxen gillar rikedom medan Vågen dras till skönhet och relationer, och lyckas de mötas i mitten kan Venus vara nyckeln till att förstå varandra.

Skytten är ett eldtecken medan Oxen är ett betydligt långsammare jordtecken, och de är därför väldigt olika i sin natur. Oxen kan bidra till trygghet för Skytten och Skytten kan ge spänning till Oxen, vilket vore ultimat! Men, kom ihåg: Det kommer inte att bli en lätt match.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Hemliga själsfränder: Skorpionen och Stenbocken

Skorpionen är hemlighetsfull och något avvaktande medan Tvillingarna föredrar det lättsamma och frihetsorienterade. De båda föredrar ärlig kommunikation så om de kan enas i sina olikheter kan det blir en perfekt match.

Annons

Gällande Stenbocken kan hen hjälpa Tvillingarna att blir bättre på att fokusera och faktiskt komma till skott med sina planer och sina idéer. Samtidigt som Tvillingarna kan uppmuntra Stenbocken när det gäller risktagande och att våga vara mer öppen för äventyr.

KRÄFTAN 21/6-22/7

Hemliga själsfränder: Skytten och Vattumannen

Skytten kan erbjuda Kräftan äventyr och lustfylldhet, medan Kräftan kan ge Skytten stabilitet och trygghet. Lyckas de hitta ett sätt att tackla varandras olikheter kan de se framemot ett fantastiskt liv tillsammans.

När det kommer till matchningen Kräfta och Vattuman finns det mycket positivt att hämta. Vattumannen kan nämligen ge Kräftan ett stimulerande, intellektuellt liv med massor av nya och annorlunda perspektiv, på samma sätt som Kräftan kan erbjuda Vattumannen ett tryggt och fridfullt hemmaliv där de lutar mot en stabil grund.

LEJONET 23/7-22/8

Hemliga själsfränder: Stenbocken och Fiskarna

Annons

Stenbocken är generellt lojal och pålitlig vilket kan hjälpa Lejonet att känna sig trygg i ett förhållande. Samtidigt kan Lejonet ge Stenbocken spänning och underhållning eftersom de ofta behöver en paus från sitt hårda och tuffa arbete.

Gällande matchningen mellan Lejonet och Fiskarna är Fiskarna lojala, en egenskap som Lejonet letar efter hos en partner. Samtidigt som Lejonet kan ge stöttning och en axel att luta sig mot, vilket Fiskarna ofta behöver.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Hemliga själsfränder: Vattumannen och Väduren

Jungfrun kan uppskatta Vattumannens intellektuella liv och deras naturliga nyfikenhet samt deras annorlunda perspektiv och spännande idéer. Samma sak känner Vattumannen för Jungfrun, vilket gör de till en perfekt match.

Väduren kan få Jungfrun att utforska nya aspekter av sig själva, samtidigt som Jungfrun kan hjälpa Väduren att sakta ner och definiera detaljer innan hen rusar in i saker som inte riktigt är förberedda. Väduren kan uppmuntra till mer spontanitet hos Jungfrun och visa dem nya äventyr.

Annons

VÅGEN 23/9-22/10

Hemliga själsfränder: Fiskarna och Oxen

Vågen är ett intellektuellt lufttecken medan Fiskarna är ett känslomässigt vattentecken. Det gör att Vågen kan hjälpa Fiskarna att se saker ur en mer rationell synvinkel medan Fiskarna kan hjälpa Vågen att få mer kontakt med sina känslor.

När det kommer till Vågen och Oxen styrs de båda av Venus, vilket gör det enkelt för dem att relatera till varandras känslor, och den starka dragning till konst, god mat och vackra miljöer.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Hemliga själsfränder: Väduren och Tvillingarna

Både Skorpionen och Väduren styrs av Mars, vilket gör det enkelt för dem att uppskatta den höga energin hos varandra. Samtidigt delar de egenskaper som handlingskraft och självsäkerhet.

Skorpionen kan ge känslomässigt stöd till Tvillingarna och hjälpa dem framåt i situationer som de ser som tuffa. Tvillingarna kan å sin sida erbjuda Skorpionen underhållning, humor och spännande konversationer, vilket gör att de har ett enormt utbyte av varandra.

Annons

SKYTTEN 22/11-21/12

Hemliga själsfränder: Oxen och Kräftan

För Skytten är det svårt att på egen hand få till riktig stabilitet i livet, vilket Oxen är expert på och gärna delar med sig av. I utbyte får Oxen ta del av Skyttens spännande upptåg och äventyr, vilket tillsammans ger dem en härlig vardag med en blandning av allt.

När det kommer till Kräftan och Skytten kan Kräftan erbjuda känslomässig trygghet medan Skytten kan erbjuda spänning, äventyr och ett helt annat perspektiv.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Hemliga själsfränder: Tvillingarna och Lejonet

Stenbocken kan hjälpa Lejonet att bli mer organiserad, vilket i sin tur leder till att Lejonet har större möjlighet till att lyckas med det hen tar sig an. För att balansera Stenbocken, som är känd för att arbeta hårt och mycket, bidrar Lejonet i sin tur till att göra vardagen lite roligare för Stenbocken.

Tvillingarna och Stenbocken kompletterar varandra på så sätt att Stenbocken hjälper Tvillingarna att bli mer organiserad och mer jordad, samtidigt som Tvillingarna kan erbjuda Stenbocken nya nyttiga perspektiv på livet.

Annons

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Hemliga själsfränder: Kräftan och Jungfrun

Kräftan kan erbjuda Vattumannen stabilitet i livet, samt förmågan att kommer mer i kontakt med sina känslor, vilket är nyttigt eftersom Vattumannen ofta har ett mer intellektuellt förhållningssätt till livet.

Jungfrun kan också hjälpa Vattumannen att känna mer stabilitet. Samtidigt som Jungfrun kan influera Vattumannen till att se på livet på ett annat sätt, och vice versa.

FISKARNA 19/2-20/3

Hemliga själsfränder: Lejonet och Vågen

Fiskarna och Lejonet delar båda intresset för konst, och är väldigt kreativt lagda. Tillsammans förenas de i sina intressen, samtidigt som Lejonet kan få Fiskarna ur den dvala hen emellanåt hamnar i.

Vågen kan erbjuda Fiskarna det hen längtar efter mest, vilket är kärlek och romantik. Fiskarna kan erbjuda Vågen starka känslor, samtidigt som hen kan dra nytta av Fiskarnas empati och intuition.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Annons