Dagens horoskop måndag 19/8

18 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för måndag den 19/8 2024 skrivet av ELLEs mångåriga astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #28 – Felicia "Browfelicia" MalmgrenBrand logo
Min rutin #28 – Felicia "Browfelicia" Malmgren

Väduren 21/3-19/4

Du inleder måndagen med en Fullmåne i Vattumannens tecken vilket får dig att spänna bågen lite högre än vanligt. Vattumannen handlar om progressivt tänkande och att våga ta saker ett steg längre. Det är också symbolen för att drömma stort.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en rejäl mix av känslor. Det är början på mer än en ny vecka, det är början på ett nytt kapitel i ditt liv. Här gäller det att försöka behålla lugnet även om du blir stressad av att inte ha kontroll. Tänk metodiskt, du kan inte göra mer än en sak i taget, lägg krut på att vara positiv istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har funderat en del över framtiden den senaste tiden. Idag kommer Fullmånen att ge dig den insikt du behöver för att komma vidare i dina beslut. Du kan tänka längre och i ett bredare perspektiv än du gjort innan. Du inser att du faktiskt har möjligheter som du inte har sett förut.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en hel del frustration i ditt horoskop som späs på av Fullmånen idag. Det handlar om storslagna planer som du inte kunnat förverkliga av olika skäl. Du är arg och besviken både på omständigheterna och på dig själv. Försök att se det du åstadkommit istället för att haka upp dig på det du inte gjort.

Lejonet 23/7-22/8

Fullmånen på måndagen förstärker en tanke som du redan haft en tid. Det handlar om något som har med ditt arbete och din karriär att göra. Du har insett att det inte hjälper att gå omkring och vara missnöjd, du behöver göra något åt situationen och Fullmånen ger dig den drivkraft du behöver.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfrun älskar detaljer och noggrannhet vilket gör att du har en förmåga att snöa in på saker. Idag hjälper Fullmånen dig att tänka annorlunda. Du ser till helheten snarare än att fokusera på små enheter och det blir lite av en revolution för dig. Måndagen handlar om att ta till sig ett nytt tankesätt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du känner att du kört fast och att du inte kommer vidare. Idag driver Fullmånen på dig ytterligare och får dig att ta flera initiativ som du skulle tvekat inför i vanliga fall. En person från det förflutna dyker plötsligt upp som gubben i låda, frågan är om du uppskattar det här gästspelet i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen drömmer alltid stort, men den senaste tiden har dina ambitioner varit mer storslagna än vanligt. Det är bra att drömma, men ofta så blir det inte mer än just drömmar. Idag kommer Fullmånen att ge dig en massa extra energi som du kan använda till att förverkliga dina visioner.

Skytten 22/11-21/12

Det är både visioner och driv i ditt tecken, två saker som förstärks av Fullmånen i Vattumannen. Idag är du också bra på att lösa problem och att tänka både logiskt och kreativt på samma gång. Du ser inte problem den här dagen, bara utmaningar som det finns lösningar på.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugnare inledning på veckan för din del. Du har ansvaret för en annan individ såsom ett barn, en yngre person eller ett husdjur. Mycket den här måndagen handlar om att vara närvarande i nuet, men du får även tid att drömma och planera för framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag beger du dig från en plats till en annan. Det kan vara en fysisk resa men det kan också vara starten på en inre utveckling, en transformation som du kommer att genomgå under hösten. Det är mycket som ändras och Fullmånen i ditt eget tecken blir pistolskottet som startar den här nya resan.

Fiskarna 19/2-20/3

Fullmånen ger dig ambitioner som ligger lite över din horisont just nu. Du vill så mycket, men olika omständigheter gör att du inte riktigt får allt gjort som du önskar. Det handlar delvis om att du själv håller dig tillbaka av rädsla för att göra fel men också om att tidpunkten för den här typen av förändring inte är helt rätt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons