Dagens horoskop tisdag 20/8

19 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för tisdag den 20/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är höjdpunkterna från modeveckan i KöpenhamnBrand logo
Här är höjdpunkterna från modeveckan i Köpenhamn

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om en konflikt som du blir indragen i fast du försöker undvika den så gott det går. Du har svårt att stå emot eftersom de inblandade är nära dig och de vill att du tar ställning, men själv försöker du att hålla dig så neutral som möjligt.

Oxen 20/4-20/5

Du har en kollega som är lite nere och dagen handlar om att muntra upp och stötta den här personen. Du vill få hen att må lite bättre och det gör du genom att visa hen att det finns mycket att vara glad för. Oxen brukar vara positiv av naturen och se det halvfulla glaset i alla situationer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ska du samarbeta med en ny grupp. Det kan vara på en ny arbetsplats, skola eller en ny sammansättning på jobbet. Fiskens inflytande underlättar acklimatiseringsprocessen och du smälter in utan några större besvär. Det som kan vara jobbigt är att du kan bli lite blyg och inte vilja ta för dig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att ta nya tag och lägga det gamla bakom dig. Det kan låta enklare än vad det är eftersom Kräftan är duktig på att älta saker som har gått fel. Det blir en nyttig process för dig att stryka ett streck över det gamla om helt fokusera på de möjligheter som ligger framför dig.

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen blir en dag då du får en lite djupare insikt i vad du vill och vad som är bra för dig. Den här dagen handlar till stor del om att göra saker för din egen skull och att inte kompromissa med dina drömmar. Det är lätt att låta den praktiska sidan få ta över och då får inte dina drömmar samma utrymme längre.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen bjuder på en het diskussion och du gör ditt bästa för att svara upp mot en ganska påstridig person. Hen anser att hen vet det mesta och hen har svårt att lyssna på någon annan än sig själv, något som gör att diskussionen snarare blir en monolog periodvis än ett utbyte av idéer.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig lite ensam idag och du söker dig gärna till grupper både för att småprata lite och för att samarbeta över gränserna. Till blir en rolig dag som berikas av ett ömsesidigt utbyte mellan dig och andra personer. Idag kan ett barn eller husdjur få en hel del av din uppmärksamhet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ogillar i regel att bli överraskad men idag väntar något som du inte kunnat ana dig till. Det handlar om en hemlighet som har med en vän att göra och som hen väljer att dela med dig idag. Kvällen blir rolig, fartfylld och fysiskt krävande.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du ovanligt flexibel för att vara du. Du acklimatiserar dig både till nya grupper och miljöer på ett naturligt sätt. Om du börjar i en skola eller på en ny arbetsplats är det här dagen du bör försöka hitta din grupp. Din lättsamma charm gör att människor söker sig till din sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Även tisdagen tycks kretsa kring barn och djur men idag kombinerar du det ansvaret med lite andra uppgifter. Det blir en mysig och varierande dag där du känner dig riktigt utvilad för första gången på länge. Kvällen handlar om att ta farväl av något som varit en stor del av ditt liv.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det mycket som är oklart och du blir tvungen att läsa en hel del mellan raderna för att se vart problemet ligger. Det finns en ovilja hos dina kollegor att tala i klartext eftersom de är rädda för att framstå som korkade. Försök att skapa en mer förlåtande stämning på jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen är du på ett strålande humör samtidigt som du inte riktigt vill fatta beslut eller göra något där du måste ta ledningen. Du är en värdefull medarbetare i grupp, men inte den bästa av chefer den här dagen. Ikväll kan nyheter få dig att förändra vissa planer som du har för helgen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons