Dagens horoskop onsdag 2/10

01 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för onsdag 2 oktober 2024 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
En dag med #3 – Clara HallencreutzBrand logo
En dag med #3 – Clara Hallencreutz

Väduren 21/3-19/4

Idag påverkas du starkt av luft och du har lätt för att ändra dina beslut för att de ska passa in i gruppen snarare än att du tror på din egen linje. Du har ett behov av att känna dig omtyckt just nu och det gör att du ibland viker ned dig när du känner att gruppen tycker annorlunda mot dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det både Solförmörkelse och Nymåne vilket kan rubba ditt inre lugn. Du känner att du har lätt att bli både glad och arg utan någon egentlig anledning. Dina känslor sitter lite utanpå skinnet och du är väldigt inkännande mot din omgivning. I övrigt en rolig och kreativ dag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Nymånen gör dig ännu mer impulsiv än vanligt och det finns risk att du fattar förhastade beslut. Även om du vet att du borde vara mer noggrann med bakgrundskontroller och fakta granskning så tenderar du att lyssna på din magkänsla istället.

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen kan kombinationen av solförmörkelse och Nymåne röra upp starka känslor inom dig. Som Kräfta är du tätt förknippad med Månen vilket blir ännu starkare nu när Solen delvis är astronomiskt skymd. Ett sätt att hantera alla känslor som väller fram är att acceptera hur du känner snarare än att lägga locket på.

Lejonet 23/7-22/8

Din härskarplanet är Solen och du kan känna av solförmörkelsen den här dagen. När solenergin minskar så skapar det starka känslor hos dig och både problem och tankar som du begravt långt inom dig kommer upp till ytan igen. På sätt och vis är det en renande process.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag förstärker den känsloladdade Nymånen dina instinkter. Det här är en dag då kan lita på din intuition snarare än på ren logik. Om något verkar bra på pappret men din magkänsla säger dig att det är fel så ska du lita på dina instinkter. Kvällen blir överraskande lugn. En aktivitet verkar bli inställd.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag händer det mycket. En kombination av Nymåne i ditt eget tecken tillsammans med en solförmörkelse skärper dina sinnen och ökar din förmåga att kunna läsa mellan raderna. Du har tidigare anat dig till att en vän har en hemlighet för dig men idag avslöjar du den bara genom att läsa av din väns reaktioner.

Skorpionen 23/10-21/11

Det är både Nymåne och solförmörkelse idag och det spelar på hela spektrat av känslor hos dig. Det här är en dag då fler än du är påverkade av det som sker på himlen, räkna med både upprörda känslor och en del drama. Idag fattas många förhastade beslut.

Skytten 22/11-21/12

Du står inför ett val i din karriär och fram till idag har du varit väldigt tveksam till vilken väg du bör ta. Idag ger Nymånen dig den knuff du behöver för att välja det spår som kommer att vara bäst för dig i längden. Nymånen får dig att tänka mer med hjärtat och mindre logiskt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du står inför ett val som gäller en utbildning eller kanske ett nytt jobb till våren. Idag får solförmörkelsen dig att inse vad det är du egentligen behöver göra för att må bra och det hjälper dig även i ditt karriärval. Idag tar du kontakt med en familjemedlem för att få lite vägledning och råd i en ekonomisk fråga.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Nymånen och solförmörkelsen påverkar inte bara människor utan det kan även ställa till tekniska problem med kollektivtrafik, tåg och plan. Räkna med större förseningar den här onsdagen så se till att vara ute i god tid. Du tenderar att vara något av en tidsoptimist så dubbla den marginal du räknar med från början.

Fiskarna 19/2-20/3

På grund av Nymåne och solförmörkelse så kullkastas alla dina noggrant uppgjorda planer för veckan. Det kan röra sig om allt från projekt som inte blir av till sjukdomar bland kollegorna. Du tvingas både att tänka om och agera på ett helt nytt sätt vilket blir en bra erfarenhet för din del.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons